Kikapcs

Karantén Programajánló: Orvos-Tóth Noémi, Halott Pénz a magyar tengeren, Sütitájm

Indul a hétvége!! Mutatjuk mivel hangold magad rá, három program, ami garantáltan kikapcsol és jót fogsz szórakozni rajta, ugyanakkor még tanulsz is belőle!

KADARKAI ENDRE VENDÉGE: ORVOS-TÓTH NOÉMI

Egy műsor arról, hogy mi várható a járvány után? Miképp fog megváltozni az életünk, a bennünket körülvevő világ? Mélyszakmai elemzések helyett közérthető válaszok a mindennapi, praktikus kérdésekre. Minden adásban egy fontos terület közismert képviselőjét faggatom, és kérem közös gondolkodásra. Ezúttal az emberi kapcsolatok jövőjét érintő izgalmas témák kerülnek elő Orvos-Tóth Noémi, pszichológussal. Kadarkai Endre műsora.

HALOTT PÉNZ A MAGYAR TENGER KÖZEPÉN

Ezúttal a Halott Pénz énekesét, Marsalkó Dávidot és Dedmani x DJ Venomot hallgathatod, akik a Balaton közepén csavartak egyet a zenéken. Pörgős, vidám hangvételű, táncolásra alkalmas dalok, sör, bor, pálinka, a kézbe és hajrá! Itt ni:

https://www.facebook.com/radio1hungary/videos/2558711467790897/

SÜTITÁJM

Süss Liptai Claudiával és Pataki Ádám mestercukrásszal, online, ingyen! A sztárpár ezúttal pohárkrémet készít, ami gyors, egyszerű, hűsítő, bárki számára kiváló boldogságnövelő hormon. Katt a képre:

Liptai Claudia hivatalos Instagram oldala

LÉGY RÉSZE A 2020-AS BORFESZTIVÁLNAK NÁLUNK, VELÜNK, ONLINE

Elsőként olvasd Gregor Bernadett, Jászai Mari-díjas színésznőnk gondolatait:

Az esti órákban pedig Vajda Attila ismerteti a legkellemesebb élményeit az ünnepségsorozat kapcsán! Légy résen!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb