Közélet

Szegeden tartott fórumot Toroczkai László, Covid-diktatúráról beszélt

A decemberi, Kárász utcára szervezett, kötelező oltás elleni tüntetést követően ismét Szegeden járt a Mi Hazánk elnöke, egyben Ásotthalom polgármestere, Toroczkai László. A politikus szombat este az Art Hotelben arról beszélt, egy olyan “Covid-diktatúra” épül, amelyre még nem volt példa a világtörténelemben.

Szegeden tartott telt házas lakossági fórumot a Mi Hazánk elnöke, a szombat esti eseményen Toroczkai László arról beszélt, egy olyan “Covid-diktatúra” épül, amelyre még nem volt példa a világtörténelemben. A politikus szerint a járványügyi rendeletek és a lezárások mögött „egy új világrend kialakítása” zajlik, példának Emmanuel Macron francia elnököt hozta fel, aki gyakorlatilag már háborút hirdetett az oltatlanok ellen.

Ehhez képest szerinte Magyarországon jobb a helyzet, mint mondta, ez többek között annak köszönhető, hogy folyamatosan az utcán vannak, nyomást gyakorolnak a döntéshozókra. A párt egyébként pont egy hete tartott tüntetést a járványügyi szabályok és korlátozások ellen, az Egészségügyi Államtitkárság épülete előtt Budapesten.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb