Kikapcs

Karantén programajánló: csütörtöki élőzene a Hágiban; raqpart live; Telekom electronic beats

Ma a zene lesz előtérben a programokat illetően. Hallgathatunk kellemes hangulatú élőzenét, mert már lehetséges, Szegeden, illetve két esemény inkább az elektronikus zene szerelmeseinek.

Arról beszámoltunk, hogy egy kormányrendeletnek köszönhetően ismét szolgáltathatnak zenét a vidéki vendéglátóhelyek. Ezt használja a Hági is, a csütörtöki élőzenés esteket Gyuris Vivien és Deák Attila nyitja, 19 órától, az étterem udvarán. Az akusztikus duó 2019-ben alakult. A formáció magyar és külföldi slágereket dolgoz fel.

Csütörtök esti élőzés a raqpart dj-ivel. Bounce és Nieder egy órán keresztül nyomja az ütemeket a a raqpart facebook és youtube oldalán, 20 órától. A youtube csatornát megtalálod a képre kattintva.

A Telekom Electronic Beats több, mint egy hónapja exportálja már azokat az éjszakai hangulatokat a nappalikba, amiknek a hiányát most mindannyian megszenvedjük. Az őket támogató SzpottoljOtthon sorozatban a magyar elektronikus zenei életben világítótoronyként csalogató karakterek zenéltek  tisztes karanténtávolból. Május 28-án csütörtökön LAU és Zságer Balázs fognak élőzni olyan eszközök bevetésével is, amit erre az alkalomra kapnak kölcsön a gépi tánczene egyik legfontosabb budapesti szpotjától, az Analogue Zone-tól. Az esemény 19 órakor kezdődik, a képre kattintva tekintheted meg az eseményt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb