Kikapcs

Közel 100 kicsit látott vendégül a REÖK Cukrászda csapata a Nemzetközi Gyereknap alkalmából

“Nincs mese, ők az életünk értelmei” – felelte Rádai Edina, a REÖK és Delimo Kézműves Cukrászdák ügyvezetője arra a kérdésünkre, hogy miért tartották fontosnak, hogy szegedi gyerekeket vendégeljenek meg a Nemzetközi Gyereknap alkalmából. A szegedi lófaránál működő cukrászda előbb a REÖK előtt csütörtök délután táncoló, közel 60 fős gyerekcsapatot hívta meg fagyiozni, majd két általános iskolai csoport következett.

SZABADSÁG, SZERELEM, REÖK CUKRÁSZDA

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes Petőfi Sándor életéről szóló Szabadság, szerelem című ősbemutatójával indul a Szegedi Szabadtéri Játékok 2022-es évada a Dóm téren július 2-án. Zsuráfszky Zoltán rendezése a fiatal költő életútját követi végig a magyar néptánc és népzene hagyományos örökségét felhasználva, így alkotva egy kortárs tánc színjátékot. A produkcióban közreműködnek a Szeged Táncegyüttes és a Tiszavirág Táncegyüttes táncosai is, akik közül a legkisebbek csütörtök késő délután, egy szabadtéri performansz keretein belül csináltak kedvet a szegedieknek. Az alkalomra Szegedre érkeztek a darab alkotói, Zs. Vincze Zsuzsa és Zsuráfzsky Zoltán is, akiket Barnák László a Szegedi Nemzeti Színház és a Szegedi Szabadtéri Játékok főigazgatója mutatott be a Magyar Ede téren.

A kicsik produkcióját IDE kattintva találod, az igazán édes pillanatokat pedig az alábbi videónkban – így majszolták a jeges finomságokat a REÖK Kézműves Cukrászdában:

AMITŐL IGAZÁN KÜLÖNLEGES LESZ A GYEREKNAP

A töretlen népszerűségnek örvendő cukrászda imádni való Gasztro-meglepetésekkel várja a szegedi gyerekeket, most hétvégére visszatér majd a tavaly nagy sikert aratott Maci-Süti, jön a Gyerekkehely és két újonc kézműves fagyi, a Kinder Bueno és a Maxi King. Péntektől vasárnapig kedvezményes áron kínálják a családi újdonságokat a Magyar Ede téren működő REÖK Kézműves Cukrászda és az ÁRKÁD Szegedben lévő Delimo pultjaiban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb