Mindenmás

Meghalt a kisbuszban felejtett négyéves kislány

Meghalt az a négyéves óvodás kislány, akit buszban felejtettek kedden a Szegedtől 150 kilométerre lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tomajmonostorán. A tragikus hírt megerősítették a Blikknek az elhunyt kislány szülei.

A kislány körülbelül nyolc órát töltött a felforrósodott buszban kedden. Mint korábban írtuk, életveszélyes állapotban vitték kórházba mentőhelikopterrel, miután rátaláltak.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság gyanúsítottként hallgatta ki az 56 éves kunhegyesi buszsofőrt a történtek után.

ELBÚJHATOTT A KISLÁNY, AZÉRT NEM VETTÉK ÉSZRE

Tények tegnap arról számolt be, hogy a tomajmonostori óvodához kedden reggel fél 8-kor érkezett meg a busz, azonban senki nem vette észre, hogy a kislány nem szállt le.

Úgy tudni, a gyerek elbújt, ezért maradt fenn, a sofőr pedig nem ellenőrizhette a buszt.

A hatalmas hőségben azonban teljesen kiszáradhatott a kislány, mivel csak délután 3 órakor találtak rá. A helyiek szerint felháborító, hogy nem vigyáztak a gyerekre. “Ilyen nincs, hogy ott felejtünk egy kisgyereket a buszon” – adott hangot véleményének a riportban egy helyi férfi. A kisbusz sofőrjét egyébként több környékbeli is ismeri, mindenki szereti. “Nagyon pontos, precíz” sofőrnek ismerik. A portál információi szerint a gyermek többször kimaradt az óvodából, ezért nem gyanakodott az óvónő, amikor kedden reggel nem érkezett meg.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb