Gasztro
Gasztro365: gnocchi sósan? Igen! Tejszínes-gombás szószban, roston sült csirkemellel megspékelve
A Gasztro365-ben Mizsik Attila és Rostás Attila, a Monster Downtown szakácsa kezei alatt ezúttal egy tejszínes-gombás gnocchi készül, ami nagyon egyszerű alapanyagokból tevődik össze, gyorsan kész, emellett pedig könnyed és krémes. Fogyasztása egy pohár fehérbor kíséretében ajánlott! Főleg így a hosszú hétvégén.
GNOCCHI, ROSTON SÜLT CSIRKEMELL CSÍKOKKAL, TEJSZÍNES-GOMBÁS SZÓSSZAL, PARMEZÁNNAL
Hozzávalók:
Házi gnocchi:
- Burgonya
- Liszt
- Tojás
- Parmezán
- Só
- Bors
Tejszínes gombás csirkemell csíkok:
- Hagyma
- Gomba
- Tejszín
- Olajban áztatott fokhagyma
- Parmezán
- Vaj
- Só
- Bors
- Petrezselyemzöld
- Csirkemell
- Fűszerolaj
A recept a szegedi Monster Downtownban készülhetett el. Köszönjük a lehetőséget!
A Gasztro365 korábbi receptjei IDE kattintva tekinthetőek meg.