Blog

Breaking: megjött a születésnapi Szeged365 applikáció, indul a Nagy Szegedi APP-teszt!

Pontosan három éve, hogy gondoltunk egy merészet, álmodtunk egy óriásit, majd a COVID-válság kellős közepén, amolyan Mission Impossible küldetésként elindítottuk Szeged legújabb, egyben független médiafelületét, a Szeged365.hu-t! Bizony, szülinapozunk, nem is akárhogy: több, mint egy év fejlesztőmunka után mától az App Store és a Google Play áruházakban is debütál a Szeged365 applikáció, benne a True Photo fejlesztésünkkel és még rengeteg meglepetéssel! Öveket becsatolni, Szeged365 Family, felszállunk!

HÁROM ZÚZÓS ÉV, VELETEK, A GALAXIS LEGVAGÁNYABB OLVASÓTÁBORÁVAL

Rengeteg kalandot, kihívást, sikerélményt hozott az első három évünk. Villámgyorsan óriásira duzzadt a virtuális családunk, sorra döntöttük meg a saját olvasottsági rekordjainkat, majd a SimilarWeb adatai alapján mi lettünk Szeged és a környék legolvasottabb hírportálja, végül pedig, tavaly év végén megszerveztük a város történetének eddigi legnagyobb létszámmal zajló közönségszavazását:

a 2023-ban is folytatódó Legszegedibb Szegediekre közel 90 ezer olvasónk adott le voksot, a két hónap alatt beérkezett szavazatok száma pedig közelítette az 500 ezret.

Persze voltak nehézségek is, nem is kevés: rengeteg támadást kaptunk mindenféle formában és irányból, a nekünk célzott, irigységtől fűtött lejáratókampányok mellé volt olyan időszak, hogy napi 5-6 terheléses támadást kaptunk, plusz “valakik” addig jelentgették az előző Facebook oldalunkat, hogy végül letiltották azt.

A 3 év tapasztalata viszont azt mutatta, hogy a kő kemény, folyamatos munka és az olvasók, illetve reklámpartnerek által belénk vetett hit meghozta gyümölcsét:

  • hosszú hónapok óta mi vagyunk Csongrád-Csanád megye legolvasottabb portálja (forrás SimilarWeb független, nemzetközi összehasonlító platform),
  • havi szinten 300-350 ezer egyedi olvasóval és milliós nagyságrendű látogatással, oldalletöltéssel pörgünk,
  • heti szinten szó szerint százával jönnek Tőletek a fotók, videók, tudósítások, ötletek,
  • ha pedig egy jó cél mellé állunk (ez gyakran megtörténik), olyan erőt tudunk Veletek közösen felmutatni, mint senki más a környéken.

Minden sikerünket Nektek köszönhetjük, ha Ti nem lennétek, mi sem tudnánk működni: azok a remek – főként szegedi – vállalkozások, akik nálunk reklámoznak, miattatok választják a Szeged365-öt. Mivel a kisebb országos híroldalakat is gyakran lehajrázó olvasottságunknak köszönhetően képesek vagyunk 100%-ban reklámpiaci bevételből létezni, egy árva politikai fillért sem fogadunk el (pedig megkeresés bőven volt az előző 3 évben, minden oldalról), így aztán tényleg függetlenek tudunk maradni:

csakis arról írunk, ami Benneteket, a szegedieket érdekel, ez pedig a legnagyobb kincs a Szeged365 szerkesztőségében.

A NEHÉZ IDŐK ERŐS SZEGEDIEKET FORMÁLNAK

Ismerős a mondás?

“A nehéz idők erős embereket formálnak”

Nos, úgy érezzük, a fenti sor maximálisan érvényes ránk, szegediekre. Egymás után repkednek a mindennapjainkat megnehezítő válságok, a Covid-lezárásoktól kezdve a háborús krízisen át a télen berobbant energiakataklizmáig, azonban bennünket, szegedieket keményebb fából faragtak, mint a többieket. A jég hátán is megélünk, túlélünk, éppen ezért úgy döntöttünk a Szeged365 csapatával, hogy 2023-ban még nagyobb lendülettel fogunk hajrázni, küzdeni, mint eddig.

Pontosan egy hete indítottuk el “testvérünket”, a szomszéd vármegyében működő Kecskemét365-öt, amely reményeink szerint 1-2 év alatt a Hírös Városban is olyan meghatározó és hiteles pont lesz, mint Szegeden a cikkünk tárgyát képező hírportál.

Alig rúgtuk be a kecskeméti oldalunk motorját, már itt is a következő újdonság, a Szeged365 applikáció, amelyet szándékosan a születésnapunkra időzítettünk.

INDUL A NAGY SZEGEDI APP-TESZT

Mivel a Szeged365 mindig is állandó szimbiózisban működött a szegediekkel, most is a Ti segítségeteket kérjük. Az alkalmazás elkészült, beépítettünk sok-sok, tőletek kapott ötletet, az eddigiek alapján úgy fest, stabilan, bug-mentesen működik, azonban még hátravan egy kiadós tesztidőszak.

Na, pont itt jöttök képbe, drága Szeged365 Family tagok:

teszteljük le együtt az újdonságot!

A feladat egyszerű: irány az App Store vagy a Google Play áruház, töltsd le a (természetesen díjmentes) Szeged365 applikációt, majd tedd ugyanazt, amit egyébként is tennél: olvass bennünket, de az alkalmazáson keresztül. Ha látsz bármi furát, írd meg, meg persze azt is, ha jön egy klassz ötleted, amit a következő frissítésnél beletehetnénk a programba.

ÚJDONSÁG AZ ÚJDONSÁGBAN: TRUE PHOTO BY SZEGED365

Persze, ennél jóval többre hivatott a Szeged365 app. Elhelyeztünk benne egy True Photo modult, amely arra hivatott, hogy minél gyorsabban, egyszerűbben tudj nekünk fotós és szöveges tartalmat beküldeni. Azért True Photo a neve, mert nincs annál hitelesebb, igazibb tartalom, mint amit a Szeged365 olvasói küldenek a Szeged365 olvasóinak.

A True Photo rész kapcsán pedig egy full extrás, négy hetes nyereményjátékot is indítunk:

  • küldj be nekünk egy vagy több fotót a Szeged365 applikáció True Photo részét használva (lásd a lenti videón), erre a következő egy hónapban minden héten meg fogunk határozni egy-egy vezértémát,
  • mi pedig minden pénteken sorsolni fogunk, egészen április végéig azok között, akik beszálltak a True Photo küldésbe-tesztelésbe.

A játék március 24-től április 21-ig tart, a sorsolási napok: 2023. március 31., április 7, 14, 21.

MUTASD MEG A TÖBBI SZEGEDINEK, MENNYIRE GYÖNYÖRŰ A SZEGEDI TAVASZ!

Az első True Photo hét témája a szegedi tavasz, vagyis, bármilyen olyan képet elfogadunk, amely megmutatja, mennyire szépséges a napfény városa március végén.

Jöhetnek

  • a Széchenyi téri magnóliákról,
  • a Tisza part szépségéről,
  • a naplementékről,
  • a napkeltékről,
  • a belvárosi virágoskertekről,
  • a közösségi kertekről lőtt képek,

a határt csakis a képzeletetek jelenti.

A beküldők között 2023. március 31., 20:00-kor sorsolunk, összesen 90.000 Ft értékben, három részre osztva – magyarán, a harmadik születésnapunk örömére három nyertes fog nyerni, egyenként 30-30 ezer forintnyi, a Szeged365 partnerei által felajánlott kupont.

Az első 3 nyeremény-pakkunk, amit pontosan egy hét múlva sorsolunk ki a random-org segítségével, a beküldők között:

Az egyik nyertes ezt kapja:

  • 10.000 Ft értékű fogyasztás a REÖK és DELIMO Kézműves Cukrászdák felajánlásával, 10.000 Ft értékű kondibérlet a Cédrus Premium Fitnessbe, 10.000 Ft értékű Tempo Taxi utalvány.

A másik nyertes ezt:

  • 10.000 Ft értékű tavaszi virágutalvány Mesi Virágoskertjétől, 10.000 Ft értékű vacsora a Pizza Monkey jóvoltából, 10.000 Ft értékű Prime Mobile kütyü-utalvány.

A harmadik nyertes pedig ezt:

  • 10.000 Ft értékű Boutique Optique by Prágai kupon, 10.000 Ft értékű tavaszi megújulás a BioHair Napfény jóvoltából, 10.000 Ft értékű Trója Ételbár és Hummusz Terasz vacsora.

Szóval, Szeged365 Family, app-tesztre fel! Köszönjük Nektek ezt a fantasztikus, kalandos 3 évet, jöhet a következő 3, 33, 333… Köszönjük, hogy vagytok nekünk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb