Kikapcs

Izgalmas Fröccsterasz nyitó volt a Stefánián! Mutatjuk milyen volt a Hungi Vigadó hétvégéje!

A Stefánián megrendezett Hungi Fröccsterasz nyitó buli hatalmas siker volt! A rendezvény különlegessége, hogy az első száz érkező welcome pezsgőt kapott, és három borászat remek borait kóstolhattuk. A hangulatot az AV Acoustic LIVE és DJ Matesz zenéje fűszerezte, a kitartó bulizók pedig ingyen vehettek részt az esti partyn.

A hétvégén Szeged egyik legikonikusabb helyszíne, a Stefánia adott otthont a Hungi Fröccsterasz nyitó bulinak és utcabálnak, ahol az első száz érkező különleges welcome pezsgővel koccinthatott. Az esemény nem csak a helyiek, de a turisták körében is óriási érdeklődést váltott ki, sokan fedezték fel közben az ikonikus épületet is. Az épületről egyébként egy több részes sorozatot is forgattunk, itt tudod megnézni:

A most hétvégi rendezvény hangulatát a borok, a zene és a tánc tette igazán felejthetetlenné. A Gedeon Birtok, a Kvassay Borászat és a Nyakas Pince borai kiváló választásnak bizonyultak, mindhárom borászat prémium borokkal készült az eseményre. Az AV Acoustic LIVE és DJ Matesz zenéje szólt egész este, amelyekre a résztvevők önfeledten táncoltak, és mindenki úgy érezte, mintha egy nagy, összetartó család része lenne. És a jó hír: lesz folytatás! Júliusban és augusztusban is várnak még minket hasonlóan izgalmas programokkal a Hungi Fröccsteraszon. Ne hagyd ki!

Vasárnap este pedig beindult a szurkolás, hiszen egy gigantikus kivetítőn tudott mindenki szurkolni kedvenc csapatának. Azóta tudjuk a friss EB bajnok Spanyolország lett, akik 2-1-re győzték le az angolokat.

Nézd meg képekben a Hungi Hétvégét:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb