KikapcsVideo365

Ez nagyon tetszik nekünk: exkluzív estélyen a SZEGEDI művészek Budapesten! A Fehér Liliomok Éjszakájának szervezői nyilatkoztak nekünk (videó)

Budapest elegáns Festetics Palotája lesz a helyszíne annak a különleges eseménynek, amelyre a szegedi művészek is meghívást kaptak. Nem utolsó sorban azért is vagyunk erre külön büszkék, mert szegediek szervezik, és nem titkolt szándékuk, hogy a szegedi művészek, Szeged művész élete egyre szélesebb körben kapjon publicitást. A Fehér Liliomok Éjszakáján Nagy Bettina és Farkas Balázs, szegedi társszervezők, valamint számos szegedi művész is bemutatkozik. Az este folyamán egyedi programok és felejthetetlen élmények várják a résztvevőket. Sőt, FullAnyuuuu Szeged legnépszerűbb motivációs előadója is háziasszonya lesz a rendezvénynek, ahol jótékonysági jegyekkel segítenek rászoruló családoknak. 

A nyár utolsó estélye, a Fehér Liliomok Éjszakája, idén Budapesten, a Festetics Palotában kerül megrendezésre, ahol különleges figyelmet kapnak a szegedi művészek. A rendezvény egyik társszervezője, Farkas Balázs, szegedi művészcsaládból származik, míg Nagy Bettina, a másik társszervező, szegedi tanuló és tehetséges művész. Szeged számára különösen fontos, hogy ilyen prominens szerepet kapjanak művészeink egy ilyen rangos eseményen. Nagy Bettinát az alapötletről kérdeztük. Bettina nagyon szimpatikus inspiráló személyiség.

A Fehér Liliomok Éjszakája egy olyan különleges rendezvény, amely a 19. század eleganciáját és pompáját idézi meg. Az estély programjai között szerepel a Fehér Liliom választás, ahol a legszebb hölgyeket díjazzák, egy izgalmas Bingó játék, kincskeresés, valamint káprázatos balettelőadások is. A szegedi vonósnégyes, amelynek tagjai a Király-König Péter Zeneiskola művésztanárai, szintén fellép, és ígéretükhöz híven a közönséget igyekeznek maximálisan elvarázsolni. Farkas Balázs társszervezőt a szegedi művészekről és a Fehér Liliomok Éjszakájának izgalmas programjairól kérdeztük. 

Tehát a szegedi szívünknek rendkívül szimpatikus, hogy a szegedi művészeknek kiemelt szerepet biztosítanak, ezzel is bemutatva Szeged kulturális gazdagságát. Az estély során számos szegedi kötődésű művész lép fel, akik mind a maguk művészeti ágában kiemelkedőt alkottak. Ez a rendezvény nemcsak egy egyszerű bál, hanem egy igazi ünnep, ahol a múlt és a jelen találkozik, és ahol Szeged büszkén képviselteti magát. Érdemes megnézned a programok részleteit, és a jegyet is meg tudod itt venni, ha minőségi, szegedi művészetre vágysz, egy mesebeli palotában Budapesten, kattints a következő képre: 

A jegyeket itt tudjátok megvásárolni!

A Fehér Liliomok Éjszakájának sikerét nemcsak a programok sokszínűsége garantálja, hanem a rendezvény mögött álló elkötelezett szervezők is, akik között szegedi művészek és tehetségek is megtalálhatóak. Az ilyen rendezvények lehetőséget adnak arra, hogy Szeged kulturális öröksége és jelenlegi tehetségei szélesebb közönség előtt is bemutatkozhassanak. FullAnyuuuu által pedig a szolidaritás is előtérbe kerül: a szervezők kérik, ha ott tudsz lenni a rendezvényen, ha nem, vásárolj 500Ft-os támogatói jegyet, hogy FullAnyuuuu egy újabb családon tudjon segíteni. A támogatói jegy egy virtuális termék, amelynek megvásárlásával automatikusan részt veszel a sorsolásunkon. Minden megvásárolt jegy egy egyedi sorszámmal rendelkezik, amely megegyezik a rendelés számával. Ez a sorszám lesz a tombolaszelvényed, amellyel esélyed van nyerni a sorsoláson. A nyertes szelvényeket a Fehér Liliomok Éjszakáján és Teadélutánján fogják kihúzni.

A sorsolást élőben közvetítik TikTok csatornájukon, így bárhol is legyél, követheted az eseményeket. A sorsolás előtt kihirdetik az összegyűlt adományösszeget, és a színpadon átadásra kerül az adomány. Ez egy remek alkalom arra, hogy egy jó ügyet támogass, és közben még nyerj is! A szezon választottja, FullAnyuuuu is részt vesz a sorsolásban, és segít abban, hogy az összegyűlt adomány valóban jó helyre kerüljön, támogatva egy rászoruló családot, akik így újrakezdhetik az életüket. Ezeket a jegyeket itt tudod megvenni, akár most is: TÁMOGATÓI JEGY

A szegedi lokálpatrióta szívünk duplán dobban ilyenkor, mert érezzük: Szeged a szegediek miatt szolidáris! Mi biztosan ott leszünk, és beszámolunk az eseményről! Nézd meg milyen gyönyörű, mesebeli. helyszín. Ha van időd, akkor gyere Te is, mutassuk meg szegediek, a szegedi művészetre nyitottak, hogy sokan vagyunk. Vigyük a szegedi művészek jó hírét a fővárosban is!



Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb