Kikapcs

A világ legerősebb emberei Hódmezővásárhelyen: indul az Erős Emberek Nemzetközi Versenye, mely rendezvényt az Alga-System Kft. is támogatja!

Hódmezővásárhelyre érkeznek Közép-Európa legkeményebb erős emberei, hogy megmérettessenek az Erős Emberek Nemzetközi Versenyén! Az Alga-System Kft. is fontos támogatója. Az esemény izgalmas programokkal várja az érdeklődőket, a főbíró pedig nem más, mint a legendás Fekete László. Ne maradj le, nézd meg, hogyan mérik össze erejüket a legjobbak!

Hódmezővásárhely ismét nagy durranásra készül, hiszen augusztus 17-én a Sun City Szabadidőközpont ad otthont az Erős Emberek Nemzetközi Versenyének. Az esemény különleges helyet foglal el a sportéletben, hiszen a világ legerősebb emberei mérik össze tudásukat Magyarország, Csehország, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia képviseletében. A rangos verseny egyik fő támogatója nem más, mint az Alga-System Kft., amely korábban már bizonyította elkötelezettségét a sport iránt, amikor a Szeged Box Club tehetségeit és a Kettlebell világbajnokot is támogatta. Ha lemaradtál volna a cikkről, akkor most itt olvashatod el:

A program délelőtt 10:00 órakor veszi kezdetét az amatőr erős emberek versenyével, ahol a résztvevők már itt megmutathatják elszántságukat és erejüket. Ezt követi egy izgalmas labdarúgó freestyler bemutató, majd délután a gyerekek számára szervezett erővetélkedők következnek, ahol a legkisebbek is kipróbálhatják magukat. A nap csúcspontja 15:00-kor veszi kezdetét, amikor is a nemzetközi mezőny legjobbjai mérik össze erejüket, nemzetek közötti versengésben.

Az esemény főbírója a sportág élő legendája, Fekete László, aki nemcsak hazánkban, de világszerte ismert és elismert sportoló. Az ő nevéhez fűződik számos világrekord és megannyi győzelem, amelyek révén a magyar erős emberek sportját nemzetközi szinten is elismerik. Most, hogy Hódmezővásárhelyre látogat, a közönség is testközelből tapasztalhatja meg, milyen is az igazi erő.

Erős Emberek Nemzetközi Versenye

Az Alga-System Kft. a rendezvény fő támogatójaként ismét bebizonyítja, hogy a sport iránti elkötelezettsége töretlen. Az erős emberek versenyének támogatásával újabb lépést tettek a sportolók és a sportélet fejlődéséért, és ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy a sport és az egészséges életmód ismét a figyelem középpontjába kerüljön.

Ha érdekel, hogyan küzdenek meg egymással a legjobbak, ne hagyd ki az eseményt! A Sun City Szabadidőközpontban garantáltan felejthetetlen élményben lesz részed, ahol a sport, a látvány és a közösségi élmény találkozik. Az eseményt IDE KATTINTVA találod.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb