Kikapcs

Hamarosan Szentmihályon rotyognak a finom pörköltek: jótékonysági kakasfőzést tartanak a sportpályán

Szeptember 21-én Szentmihályon a sportpályán rotyognak a legfinomabb kakaspörköltek, elstartol ugyanis az idei Szentmihályi Kakasfőző. Az ínycsiklandozó étkek és a jó hangulat mellett az esemény jó célt is szolgál: a nevezési díjakból befolyt összeget egy az egyben a Szentmihályi Óvodának ajánlják fel.

Szeptember 21-én ünnepel Szentmihály, ekkor tartják ugyanis az idei Kakasfőző napot. Miközben a bográcsokban rotyognak a pörköltek számos program vár a kilátogatókra: Ruzsa Roland önkormányzati képviselő 9 órai köszöntőjét követően 11 órakor Pasenko Bohóc kápráztatja el a legkisebbeket műsorával, majd déltől Várkonyi Tibi húzza el a nótát a jó ebédhez, de lesz ingyenes ugrálóvár és csillámtetoválás is a kis látogatóknak.

Az esemény jótékony célokat is szolgál: a nevezési díjakból befolyt összeg teljes egészében a Szentmihályi Óvoda számára megy.

A rendezvény támogatói:

  • Mihálffy Béla orzsággyűlési képviselő,
  • Ruzsa Roland önkormányzati képviselő,
  • Nógrádi Tibor,
  • Szentmihályi Patrióták Egyesülete.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb