KikapcsVideo365

Ráncok az arcon? Öregedő bőr? Harcolj az arcbőröd egészségéért a tianDe szuper hatékony csodaszereivel

Kevés olyan fontos dolog létezik a külsőnket illetően, legfőképpen a hölgyek esetében, mint a sugárzó, egészséges arcbőr. Megjelenésünket döntően befolyásolja az, hogy milyen az arcbőrünk, ezért a tianDe most piacra dobott egy olyan pakkot, amivel örökké fiatallá varázsolhatod az arcbőrödet, van köztük szemkörnyékápoló krém, polipeptid-tartalmú ránctalanító arckrém kollagénnel, de még olyan esszencia is, amely egyszerre erősíti és hidratálja a bőrt.

A tianDe nemrégiben kifejlesztette azt az igazán ütős kombinációt, melyek összetételében megtalálhatóak a bőr öregedése elleni legfontosabb komponensek. Az említett, kimondottan prémium kategóriás termékcsaládba három termék tartozik:

  • Polipeptid-tartalmú ránctalanító arckrém kollagénnel
  • Ránctalanító kollagénesszencia az arcra
  • Peptidtartalmú ránctalanító szemkörnyékápoló krém

A tianDe egyébként a fentebb ismertetett termékeit kifejezetten az elegáns korú hölgyek figyelmébe ajánlja, ugyanis azok fiatalítják és hidratálják a bőrt, kifeszítik és korrigálják a ráncokat, valamint erősítik a bőrt és kisimítják annak mikrofelületét, mindezek mellett pedig bőségesen hidratál hidratál, puhítja és nyugtatja a bőrt. A termékek három legfontosabb alkotóanyaga, ami biztosítja a hatékonyságot:

  • A Peptidek – Miorelaxánsként fejtik ki hatásukat, és a botoxhoz hasonlóan kisimítják a ráncokat (az arckrémben és a szemkörnyékápoló krémben)
  • A Kollagén, ami intenzíven hidratál és feszesíti a bőrt (a szérumban és a szemkörnyékápoló krémben)
  • valamint az euglenida moszatok poliszacharidja, ami a bőr „energizálója”, így biztosítja a sejtlégzést (a szérumban)

(VIDEÓ)

Ha te is szeretnéd egészségessé és gyönyörűvé varázsolni az arcbőrödet, fordulj bizalommal a tianDe szaküzlet csapatához, az említett termékcsaládról pedig megtalálsz minden infót IDE KATTINTVA!

Az üzletet itt találod:

tianDe szaküzlet (Naturliget Biobolt)

6728, Szeged, Dorozsmai út 50.

Telefon: +36 62 424 824
E-mail: [email protected]

Nyitva:
Munkanapokon 09:00 – 17:00;
Szombat – vasárnap: Zárva

weboldal: www.tiandehungary.com

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb