Gasztro

Magic Pancake, először Szegeden! Gasztro különlegességgel robbantja be a februárt a Kölcsey utcában található Concept Bistro

Megérkezett a 2025-ös év (eddigi) legnagyobb gasztro őrülete Szegedre, az eredeti fondue-vel nyakon öntött amerikai palacsinta tornyot már a Kölcsey utca szívében is meg lehet kóstolni. A Concept Bistro egyenesen Barcelonából hozta el a Napfény városába a krémes desszert receptjét, amit ezúttal a klasszikus amerikai palacsintával kombinált. Holecska Norbert üzletvezetőnek nem ismeretlen a fondue világa, ugyanis korábban pont egy ilyesmire alapuló bárt üzemeltetett Szegeden, így nem is volt kérdés, hogy a Concept Bistro csapatában is olyan séfet alkalmaz, aki egyenesen a fondue őshazájában tanulta meg annak elkészítését.

A fondue egy tradicionális svájci étel, melynek eredeti verziója a „cheese fondue” vagyis sajt fondue volt, amelyet a svájci alpesi területeken élő gazdák készítettek, mert szükségük volt valami olyan ételre, amely gyorsan elkészíthető, és amely melegítette őket a hideg téli hónapokban. Valentin nap közeledtével ennek az édes verzióját hozza el a Concept Bistro csapata a szegedieknek, amely az amerikai palacsintával és a gyümölcsökkel kiegészítve hozza létre az úgynevezett Magic Pancake-et. A Kölcsey utcában található Concept Bistroban egyébként önmagában is elérhetőek a különböző fondue különlegességek, svájci sajtos és belga csokis fondue formájában is. Utóbbi az alapja annak az innovatív, külföldön már hatalmas népszerűségnek számító Magin Pancake-nek, amelyet most egyenesen Barcelonából hoz el a szegedieknek Holeska Norbert és csapata.

A CONCEPT BISTRO MOST AKCIÓSAN KÍNÁLJA A DESSZERTKÜLÖNLEGESSÉGET

Holecska Norbertnek, a Concept Bistro tulajdonosának persze nem ismeretlen a fondue terep, ugyanis korábban már üzemeltetett egy ilyet a szegedi Oskola utcában. Valentin nap alkalmából nem csak ezt (mármint a fondue különlegességeket), hanem a Magic Pancake-et is elhozzák a szegedieknek, ráadásul rögtön egy akció keretében: délután 3 és 6 között 30 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni a különböző fondue különlegességeket a Concept Bistro-ban, amelyet egy olyan szakképzett séf készít, aki Svájcban tanulta ki ennek mesterségét. Minden további infó a varázspalacsintáról Koppány Enikő ötletgazdától és Holecska Norberttől, a Concept Bistro tulajdonosától, az alábbi videóban:

  • Concept Bistro
  • Szeged, Kölcsey utca 6.
  • Telefonszám, asztalfoglalás: +36 (70) 522 2227

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb