Kikapcs

Szeged 365 Húsvét: élőben közvetítik a Dómban tartott liturgiákat

Dr. Kiss Rigó László, Szeged-Csanádi püspök Dómban megtartott liturgiái a rendkívüli helyzetre való tekintettel a húsvéti ünnepek ideje alatt is online, élőben kerülnek közvetítésre. És nem lesz ez másként a szegedi Golgota gyülekezetben, valamint a szegedi Evangélikus egyházban sem.

A Dómból az alábbi időpontokban kerül sor a közvetítésre: április 11-én, 20:00 órakor, 12-én 10:00 órakor. Az élő közvetítés megtekintéséért IDE kell kattintani.

Ugyanitt visszanézhetőek a Virágvasárnap és Nagypénteken közvetítésre került misék is:

Emellett a koronavírus-járványra való tekintettel a szegedi Szent Gellért Szeminárium Kápolnájából vasárnaponként 10:00 órakor, hétköznap pedig 18:00 órakor láthatnak a hívek szentmise közvetítést.

De Online tart istentisztelet a szegedi Golgota egyház is, akiknél szintén 10:00 órakor veszi kezdetét az alkalom, mindez IDE kattintva tekinthető majd meg. Lelkészük néhány napja a Szeged 365-nek a következőképp nyilatkozott:

És a szegedi Evangélikus egyház is virtuálisan közvetíti az ünnepek alatt Isten igéjét a Youtube-on. Ezeket közül egy alább megtekinthető:

Forrás: Szegedi Evangélikus egyház Youtube csatornája

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb