KikapcsMindenmás

Szegedi Hősök: a jó kisdobos ott segít, ahol tud

Egy hete pörög a Szeged365.hu és pont egy hete pörög velünk együtt a Szegedi Hősök akció is, melynek célja, hogy egy kis örömöt csempésszünk azon szegediek hétköznapjaiba, akik nap mint nap keményen küzdenek a többiekért. Vittünk ajándékokat a szegedi kórházakba, a mentőállomásra, a villamos – és trolibuszsofőr hölgyeknek és mindig nagy örömmel kelünk útra, ha adtok egy klassz tippet.

Most is pontosan ez történt.

Adott a Szegedi Hősök applikációnk, melybe nap mint nap rengeteg nevezés érkezik. Egy ilyen üzenettel indult a mai utunk is, melynek célja Sárához vezetett, aki a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán dolgozik. Sári, köszönjük, hogy nap mint nap a legifjabb szegediekért, a jövő generációjáért küzdesz! Vigyázz magadra! Nyertesünket és családját a Pizzamonster Streetfood & Grill finomságaival leptük meg:

Eszedbe jutott Neked is valaki, aki a legnehezebb napokon is hősiesen helyt áll? Nevezd be! A választottad személy lehet bárki, aki jelenleg is dolgozik, veszélynek teszi ki magát: orvos, postás, bolti eladó, tűzoltó, mentős, szemétszállító, ételfutár, takarító, nővér, a választást Rád bízzuk!

A Szegedi Hősödet itt tudod nevezni (klikk a képre):

A Szegedi Hősökkel párhuzamosan egy másik jótékonysági kezdeményezésbe is belevágtunk, melyben partnerünk a Dél-Magyarországi Polgári Egyesület. A támogatásukkal több ezer maszkot vásároltunk (kizárólag) szegedi varrodáktól, és eljuttatjuk a fokozottan veszélyeztetett szegedi időseknek. A társadalmi akció folyamatos Szeged különböző helyein, ingyenesen, minden nap 9:00 – 12:00 között. Szombaton Makkosházán voltunk, vasárnap Rókuson, ma délelőtt pedig a Csillag térnél, a helyszíni tudósításunkat itt találod:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb