Kikapcs

Karantén Programajánló: szegedi színházpremier, karantén és egy pohár bor Szegedről, elindult a Szeged365 #challenge!

Van: péntek, önkéntes karantén, összenépi para, kijárási korlátozás. Nincs: Sing, Retro, Hungi, Belvárosi Mozi, Cinema City, Szegedi Nemzeti Színház és sajna a jelek szerint még az idei Borfesztnek is kaputt. Mindezek dacára otthon depizni tilos, sőt, máris mutatjuk, mivel tudod felpörgetni a péntek délutánod, estéd!

Kezdjük a legfontosabbal: péntek van! Bár, az önkéntes karanténban összefolynak a napok, így a hétköznap vs hétvége dolog is okafogyott, ettől függetlenül mi imádjuk a pénteket!

TGIF, avagy Thank God it’s Friday!

BRÉKING: SZEGEDI SZÍNHÁZPREMIER, MA ESTE, ONLINE!

Ez vagány lesz: ma este a saját Facebook oldalán várja a szegedieket egy online színházpremierre a Szegedi Nemzeti Színház főrendezője, Horgas Ádám. A produkció széles körű, művészeti összefogás keretében valósult meg, Alföldi Róbert a következőt írta róla: „Ma este 7-kor várunk Titeket itt, ha nem is színházzal, de meglepetéssel. Horgas Ádám szervezésében kis esti suttogás.”

A premier 19:00-kor kezdődik, Ádám oldalán, a nézéséhez klikk IDE!

https://www.facebook.com/adamhorgasofficial/photos/a.1600974656653582/2860677687349933/?type=3&theater

KARANTÉN ÉS EGY POHÁR BOR, SZEGEDRŐL

Csütörtökön jött a hír: (valószínűleg) nem lesz Borfeszt, amelyet (abszolút érthetően) össznépi kiborulás követett a Szeged365.hu Facebook oldalán is, sőt, mi is nekikeseredtünk egy kicsit (na jó, nem kicsit). Három szegedi lemezlovász, Lennard, Gabriel B és a Rádió 1 – es, Retro Klubos MolnárBé viszont mától elindítja a Karantén és egy pohár bor, Szegedről című online műsort, ez pont a Szegedi Nemzeti Színház premiere után, 20:30-kor lesz a srácok Facebook oldalain, például ITT.

Magáról a sztoriról vadonatúj kolléganőnk készített egy hosszabb interjút a három elkövetővel, Tami hamarosan ezzel debütál a Szeged365.hu-n.

SZEGED365 CHALLENGE: KIRÁNGATUNK A FOTELBŐL!

Sportolni, otthon? És még nyerni is? Miért ne! Elindult a Szeged365 Challenge, ezentúl minden héten más és más, otthonról teljesíthető sportos kihívásokra hívjuk ki a szegedieket! Nyeremények bekészítve, kapj fel egy labdát és vágjunk bele, rajtol a #dekázzotthon challenge!

A Te dolgod: fogj egy labdát a nappalidban, kertedben, vagy bárhol és dekázz! Vedd fel videóra és töltsd fel az alábbi Facebook-posztunk alá, kommentben a videót + írd oda, mennyit sikerült összehozni! Akkor is nyerhetsz, ha nem a Tiéd lett a legmagasabb deka-szám!

Három kategóriában hirdetünk nyertest vasárnap este:

Felnőtt (14 év feletti) dekaverseny: a cél minél többet dekázni

Nyeremények: Szeged365 focilabda, Szeged365 póló a Te méretedben, 2 db Rozmaring Ételbár napi menü + 2 db Delimo Kézműves Cukrászda (Az Év Kávézója 2019 országos közönségszavazás, első helyezett) sütemény az általad választott ízben házhoz szállítva, 5 fős családi vagy haveri belépő a szegedi Szent Gellért Fórumra, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgócsapat következő meccsére, a C szektorba.

Gyermek (14 év alatti) dekaverseny: a cél minél többet dekázni

Nyeremények: Szeged365 focilabda, Szeged365 póló a Te méretedben, 2 db Pizzamonster Streetfood ‘n Grill pizza az általad választott ízben házhoz szállítva, 5 fős családi vagy haveri belépő a szegedi Szent Gellért Fórumra, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgócsapat következő meccsére, a C szektorba.

Szeged365 különdíj: itt nem a dekázott mennyiség számít, hanem az, hogy milyen jópofán, viccesen vagy épp egyedi stílusban tolod az ipart!

Nyeremények: Szeged365 focilabda, Szeged365 póló a Te méretedben, 2 db Trója Ételbár gyros box házhoz szállítva, 5 fős családi vagy haveri belépő a szegedi Szent Gellért Fórumra, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgócsapat következő meccsére, a C szektorba.

Nem spóroltunk a nyereményekkel:

A dekázós videóitokat IDE töltsétek fel!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb