Kikapcs

Karantén Programajánló: tudásbővítés a Somogyival, Brains a nappalidban, esti mese a Rádió88 hangjával

Ma sem maradsz program nélkül! A hét második napján is ajánlunk úgy a kicsiknek, mint a nagyoknak egyaránt hasznos és szórakoztató programokat. Amellett, hogy bővítheted a tudásod a Somogyi Könyvtárnak köszönhetően, részt vehetsz egy Brains koncerten a nappalidban, beszélgethetsz ugyanott Harsányi Leventével és elaltathatod csemetédet Kis Kata meséire.

JÁTSSZ, TANULJ, OLVASS : minden egy helyen a Somogyi Könyvtár weboldalán

A szegedi Somogyi Könyvtár ugyan a koronavírus-járványra való tekintettel zárva tart mégis hasznos és érdekes időtöltést ajánl weboldalán az odalátogatóknak. És mivel a könyvtár a Szeged365 csapatához hasonlóan fiataloknak és idősebbeknek egyaránt kedveskedni akar, nap, mint nap lehetőséget biztosít az online olvasásra, kutatásra, távoktatásra, fejlesztésre és még a játékra is. Minderről bővebben ITT.

BESZÉLGESS ÉS LEPŐDJ MEG

A Maradj Otthon Fesztivál a veszélyhelyzet kihirdetése óta azon dolgozik, hogy a legismertebb közösségi oldal fogyasztása a koronavírus-járvány ideje alatt emészthető és kulturálisan gazdag legyen. Ének, zene, tánc és kihívások sokasága amiben azóta bővölködik. Így lesz ez ma is! Harsányi Levente, rádiós műsorvezető élőben jelentkezik és fogadja a nézők kérdéseit, majd ezt megelőzően azonban az egyik legismertebb és legközkedveltebb magyar zenekar, a BRAINS lepi meg a nagyérdeműt live-ban.

Facebook – Maradj Otthon Fesztivál
Facebook – Maradj Otthon Fesztivál

VÉGÜL PEDIG, SZENDERÜLJ ÁLOMBA KISS KATA HANGJÁRA: a Rádió88 műsorvezetője folytatja mesefelolvasó estjét

Kiss Kata közel egy hónapja olvas fel, nap, mint nap érdekesnél érdekesebb meséket közösségi oldalán, élőben, minden este 18:30-kor. Ma sem ez lesz ez másként! Családoknak, gyermekeknek becsatlakozni ér! A szegedi műsorvezető a kezdeményezésről bővebben is mesélt a Szeged365-nek, amely az esti órákban lesz olvasható:

https://www.facebook.com/kata.kis.7/videos/10207176402726259/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb