KikapcsSzegedi Arcok

Szegediek a világ körül: Patkós Doktor kitört a karanténból (live, New Yersey-ből)

Megvan még a múlt hétvégi, amerikában élő szegediek (és magyarok) által felénekelt Ismerős Arcok – Nélküled? Pati és Nono felkapták a maszkot, bevágódtak a kocsiba és elindultak New York-ból Garfieldbe, hogy a produkció főkolomposával, Sizare Petivel toljanak egy live-ot. Garfield itt most kivételesen nem a macskát jelöli, hanem egy 32.000 fős amerikai kisvárost, New Yersey államban.

Pontosan egy hete, a hazai médiafelületek közül elsőként a Szeged365.hu-n debütált a szívszorító felvétel, amelyen az Egyesült Államokban élő magyarok (köztük több szegedi is, például állandó hőseink: Patkós Attila, Sipos “Nono” Judit és Gábor Gábor) öntenek lelket az itthon lévő szegediekbe és egymásba. A dal egyébként már 201.604 nézőnél tart a Youtube-on, a Szeged365.hu-n a róla szóló cikket több, mint 34.000 – en (!!) olvastátok már el. Ha lemaradtál volna róla (totál libabőr, sőt, egy kicsit talán meg is fogsz tőle zuhanni lelkileg, elég szívbemarkoló lett), klikk az alábbi írásunkra:

Patkós Attila pár órája ránk csörgött és kijelentette: felkapja a szintén szegedi Nonót (Juditról itt írtunk korábban, ő volt az, aki a New York Times-ig fotózta magát) és elmennek a dal produceréhez, a Garfiled-ben lakó Sizare Petihez (korábban, itthon ő is DJ volt egyébként), egészen pontosan az ottani “Magyarok Házába” és onnan tolják le a ma esti Patkós Love Live – ot. Patiék egyébként maszkban, kesztyűben indultak útnak, ahogy fogalmazott a Szeged365.hu-nak, a kinti szabályozások alapján a látogatásuk – megfelelő távolságtartással – szabályszerű odakint.

Pati 18:00 – tól várja a Szeged365.hu olvasóit, élő stream-ben, ezúttal tehát New Yersey – Garfieldből, addig is, üzent Nektek egyet a tengerentúlról az alábbi videóban:

FRISSÍTVE: ELINDULT AZ ÉLŐ ADÁS

Pati és a haverja már tolják is a húsvéti Rock’n Roll-t, egyenesen a New Yersey állam beli Garfield-ből (lááááv):

https://www.facebook.com/attila.patkos.9/videos/3188674271150930/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb