Kikapcs

Karantén Programajánló: Lovasi koncert, Andrea Bocelli, Dorian Gray

Vannak még jó online programok karantén idejére, vasárnap estére. Talál kellemes kikapcsolódást a könnyűzene, a komolyzene, sőt a színház szerelmese is. Az utóbbi ráadásul egy nem mindennapi előadás lesz.

A mai napon ajánlottunk már néhány programot, amit kimozdulás híján, online is megnézhetsz. Remélem tudtunk segíteni ezekkel is egy kicsit:

Azt egy másik korábbi cikkünkben jeleztük, hogy a Maradj Otthon Fesztivál keretében ma 20 órától Lovasi András ad koncertet. Sokan szeretik őt, bevallom, ha nem is vagyok a legnagyobb Kispál és Lovasi rajongó, magam is szívesen meghallgatom a mindenkori zenéjét, legyen szó Kispál és a borz, a Kiscsillag vagy épp szóló dalairól.

Nagyon sokan szeretik Andrea Bocellit. A 62 éves olasz tenorista a vírus gócpontjából, Milánóból, a Dómból tart. A koncert ma 19 órakor kezdődik a művész Youtube csatornáján:

Nem véletlenül kerül 23 órakor online adásba a budapesti Spirit Színház előadása, Oscar Wilde műve, a Dorian Gray arcképe, amelynek műfaja, persze színpadra állítás függvényében, de sokszor az ízléses horrorra emlékeztet. Ez pedig különösen félelmetesen hangzik viktoriánus kötösben. A gazdag, gyönyörű és naiv fiatalember, Dorian Gray megszállottja annak a gondolatnak, hogy örökké szép és fiatal maradjon, s ezért még akár a lelkét is eladná. Az előadást a színház weboldalán lehet megtekinteni:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb