Kikapcs

Karantén programajánló: CityRocks – hajrázás a nappaliban, Rúzsa Magdi riportfilm és Budapest Bár koncert a kanapéról

A vasárnap a pihenésé, ez egyértelmű! Mi pedig megmutatjuk, hogy hogyan tudod teljesen kikapcsolni és egyben feltölteni magad ezen a napon. Programot ajánlunk! Íme:

Ki fognak dőlni a falak, meg fognak őrülni a szomszédok, egyszerre fog lüktetni Szegeden az összes lépcsőház: a szegedi kezdeményezésű CityRocks Hungary szervezésében ma este ugyanis 200 zenész fogja egyszerre, otthonról letolni a Queen – féle Show must go on – t! Jön tehát az ország legnagyobb könnyűzenei home flashmob-ja, magyarországi premier a Szeged365.hu-n!

A részletekről és arról, hogy hol követheted mindezt este nyolckor élőben, alább írtunk:

Honnan indult, hová jutott – Riportfilm Rúzsa Magdiról

Honnan indult, hová jutott Rúzsa Magdi? Tavaly indult útjára a ROAD MOVIE sorozat, amely keretében a legnépszerűbb hazai előadók dalokkal és klipekkel mutatják be a számukra fontos városokat, tájakat. Minden dalhoz és kliphez készült egy-egy önálló riportfilm is, melyekben Tilla (Till Attila, műsorvezető) a zenekarokkal-előadókkal közösen mutatja be az érintett helyeket. A szobafogság idején itt az alkalom, hogy otthonunkból legalább virtuálisan körbejárjuk Magyarországot. A “ROAD MOVIE GUIDE Tillával” a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook oldalán április 19-én, 18 órakor Rúzsa Magdival jelentkezik.

Megtekintés: képre kattintva

Frissen, magyarosan, ropogósan – Budapest Bár koncert

És, ha valami igazi magyarosat szeretnél nézni és hallgatni, akkor itt a 2019-es Budapest Bár koncert, amit a Budapest Parkban adtak elő:

https://www.facebook.com/maradjotthonfesztival/videos/1029981267386408/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb