Hirdetés
Hirdetés
5.2 C
Szeged
2021, január 24., vasárnap

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Mindenmás Majd félezer művel jelentkeztek Szeged egyik legnépszerűbb nyári kulturális eseményére

Majd félezer művel jelentkeztek Szeged egyik legnépszerűbb nyári kulturális eseményére

Lezárult a jelentkezés a XVIII. Táblaképfestészeti Biennáléra. Az ország kulturális életének egyik legjelentősebb eseménye idén is rendkívül népszerű a művészek körében, a rangos seregszemlére több mint 430 alkotás érkezett, tájékoztatta szerkesztőségünket a Regionális Összművészeti Központ (Reök) sajtóreferense.

Izsák Bernadett arról tájékoztatta a Szeged365.hu-t, hogy április 19-ig jelentkezhettek a művészek az idei biennáléra. A kétévente megrendezett országos képzőművészeti találkozóra online lehetett pályázni, az elmúlt két évben készült alkotásokkal. A szabadbeadásos rendszerben több mint 430 mű érkezett, ezen felül pedig minden eddiginél több neves művész is meghívást kap.

fotó: reok.hu

Bár a járványhelyzet a seregszemlét is kihívások elé állítja, a REÖK-ben mindenképpen megrendezik az eseményt. Amennyiben az intézkedések úgy engedik, megkezdődik a szakmai zsűri értékelése és a művek beválogatása, Nátyi Róbert vezetésével. A beválogatott alkotók és alkotások listája a REÖK saját honlapján, a www.reok.hu oldalon tekinthetők majd meg.

fotó: reok.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -