Kikapcs

Karantén programajánló: Fergeteges Dubioza show, de a komolyzene szerelmeseinek is lesz program hétfőn

Fergeteges hétfői bosnyák koncert lesz a nappalinkban, én mindig eldobom az agyam a fiúk produkciójától, ma sem lesz ez másként minden bizonnyal. Emellett a komolyzene szerelmesei is kikapcsolódhatnak otthon a négy fal között.

2003-ban alakult Szarajevóban a Dubioza Kolektív, akik már többször léptek fel a Szegedi Ifjúsági Napokon, és ilyenkor mind ők, mind a közönség igazán extázisba jöttek. Nyugodtan kijelenthethjük, Bosznia-Hercegovina fő kulturális exportcikke lettek.

Egyébként még az a veszély sem áll fenn, hogy tapasztalatlan karantén koncertezők lennének, és esetleg majd zavarba jönnek az új helyzettől április 20-i koncertjükön, amelyet egyébként ITT követhetsz majd nyomon 20.30-tól. Ugyanis korábban már adtak hasonló karantén koncertet, és mit is mondjak, nem voltak ügyetlenek:

Aki nem a könnyű, hanem a komolyzene szerelmese, annak a Budapesti Fesztiválzenekar Karanténestek 29. részét ajánljuk, 19.45-től, ahol többek között Mozart, Beethoven vagy HÄndel műveit lehet meghallgatni, kikapcsolódásképpen.

Forrás: Budapesti Fesztiválzenekar

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb