Blog

Szeged365 Podcast: beszöktünk a Rádió 88-ba! (a második adás)

Befutott a második adásunk, rengeteg sztorival, Bodó Ricsivel, Patkós Dokival és egy meglepetés vendéggel Bristol-ból! Hatalmas köszönet a Rádió 88 – nak, Nacsa Norbinak és Bálint K. Gergőnek, a második adásunk a Srácok nélkül nem jött volna össze!

SZEGED365 PODCAST, A MÁSODIK ADÁS!

Lesz pörgés, elég rendesen! Nyitnak a teraszok, viszont borulnak a fesztiválok Szegeden, szívatja a Pick Szegedet az EHF, jön a kékektől Bodó Ricsi, Manhattan-ből Patkós Doktor és – ha már beszök(het)tünk a legendás szegedi rádió stúdiójába, elővarázsoltuk egy régi nagy kedvenceteket is! A mikrofonnál: Kiss Balázs, Lévai Ferenc, Kisházi Sándor, let’s rock!

Katt ide a második adásunkhoz:

ORBITÁLISAN NAGY KÖSZÖNET, RÁDIÓ 88!

Hogy miért surrantunk be a srácokhoz? A podcast-ünk elindult, de a járványhelyzet miatt a saját stúdiónk még nem volt az igazi (az első adás onnan szólt), egy csomó kütyü még úton van Szegedre. Ha szoktatok innen-onnan (külföldről) rendelgetni, akkor tudjátok, miről beszélünk, most aztán minden szállítás csúszik… A jövő héten már a saját kuckónkból megyünk, a Szeged365.hu Kárász utcai szerkesztőségében kialakított stúdióból, de mivel nem akartuk elhalasztani a második podcast-ünket, de vödör minőséggel sem akartunk elétek állni, kértünk egy kis szívességet. Megcsörgettük a Rádió 88 ügyvezetőjét, Nacsa Norbit és a BKG-t, a csatorna stúdióvezetőjét, akik már megint mocsok jó fejek voltak: egy résnyire kitámasztották a rádió ajtaját, hogy beszökhessünk. Nagyon szépen köszönjük Nektek a segítséget, ha végre nem home office-ból nyomjuk majd a Szeged365.hu-t, éjjel-nappal a Rádió 88 fog döngeni a szerkesztőségben!

A podcast-ünk legközelebb jövő csütörtökön, 19:00-kor jön, holnap pedig érkezik PénzügyesAnyu, alias Dr. Szilágyi-Németh Lilla blogja!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb