Sport

Bodó Richárd: “Idén több esélyünk volt a BL-döntőre, mint tavaly!”

A MOL-Pick Szeged játékosával hosszabban beszélgettünk a Szeged365 Podcast második adásában. A válogatott kézilabdázó beszélt az EHF Bajnokok Ligáját érintő döntéséről, a magyar válogatottról és arról is, hogy mire vannak beidomítva Mocsai Lajos horgásztavában a halak.

Akár csak a többi játékos, Bodó Richárd is elkezdte a pihenőt, ami már a következő szezonra való felöltődés, felkészülés része. Eltelt egy kis idő, mióta az EHF meghozta azt a döntést, ami sok vihart kavart és amely alapján véget ért a BL a Kékeknek, de még sokáig ott lesz a gondolat mindenki fejében: mi lett volna, ha…….. Erről is beszélt nekünk Ricsi. “Csalódottak voltunk, személy szerint én is. Ha már folytatódik a sorozat, akkor minden csapatnak meg kellett volna adni az esélyt, hogy akár egymeccses továbbjutási rendszerben, de megmutathassa, hogy oda való a Final Fourba. Személy szerint úgy gondolom, ez a decemberi időpont is nagyon rossz a négyes döntőre.”

A BL-ben idén valóban úgy játszott a csapat, hogy a négyes döntő reálisan elérhetőnek tűnt. “Idén több esélyünk lett volna bejutni a döntőbe, mint tavaly. Maqueda-t például nehéz lesz pótolni, de Pastor mester mindig megoldja valahogy.”

Az EHF döntése a Veszprémbe igazoló Maqueda BL-szezonjára is hatással van, erről korábban írtunk a Szeged365.hu-n.

A nemzetközi szövetség döntése nyomán a magyar férfi kézilabda válogatott ott lesz a jövő évi világbajnokságon. “Szeretek magyar mezben játszani! Abszolút pozitív hír, hogy megyünk a vébére! Generációváltás van a válogatottban, szóval kellenek az ilyen hőfokú mérkőzések.”

A “hőfokkal” nincs gond, akár Pick, akár válogatott mezben játszik Ricsi! forrás: www.pickhandball.hu

Szóba került a pihenés és a horgászat is, ami Ricsi egyik kedvenc kikapcsolódása. Eddig egyedüli és rövidebb horgászatokat sikerült összehoznia, de most Mocsai Lajos horgásztavára készül, ahol a halak különösen viselkednek a kézilabdázók horgaival. Hogy hogyan, az kiderül a tegnap esti Szeged365 Podcastből:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb