Kikapcs

Karantén Programajánló: Freddie énekel, Joer Junior zenél, Liptai Claudia süt, csatlakozz

Egyre melegebb és szebb az idő és egyre nehezebb elviselni a koronavírus-járvány hozta karantént, ne aggódj ezzel mi is így vagyunk. Éppen ezért segítünk, hogy túléld. Ajánlunk néhány programot, amivel elfoglalhatod magad délután és este.

MEGHALLGATHATOD FREDDIE KARANTÉN KONCERTJÉT

Freddie csodálatos hangjával mindenkit elkápráztat. A tehetséges énekes egy ideje műsorvezetőként is tevékenykedik és valljuk be az sem áll neki rosszul, viszont a hangja és a dalai mégis csak különlegesebbek, ezért ajánljuk, hogy nézd végig a karanténkoncertjét alább:

PÖRÖGHETSZ EGYET A SZEGEDI JOER JUNIOR ÁLTAL ÖSSZEPAKOLT SZETTEKRE

Szeged fiatal, tehetséges lemezlovasa sokak számára ismerős lehet az éjszakai életből. A koronavírus-járvány miatt azonban az ő fellépései is eltörlésre kerültek. Éppen ezért úgy döntött nem hagyja jó és igazi zene nélkül a bulizni vágyókat: hétről-hétre jelentkezik és élőben pörgeti a lemezeket a közösségi oldalon. A legutóbbit (ahova vendéget is hívott) itt nézheted meg és még akár táncra is perdülhetsz közben. Katt a képre:

ÉS SÜTÖGETHETSZ LIPTAI CLAUDIÁVAL ÉS PÁRJÁVAL

Liptai Claudia úgy tűnik tényleg új vizekre evez és párjával, Pataki Ádám cukrászmesterrel gondolja újra hivatását. Ezúttal a közösen vezetett közösségi oldalukon egy sütivel kedveskedtek rajongóiknak, miközben érdekes storykat osztottak meg magukról. Nézd meg, süsd meg! ITT NI.

Claudia és párja nagy sikerű közös, süti showja a képre kattintva szintén megtekinthető! A jó hangulat és a sok-sok nevetés garantált:

Liptai Claudia hivatalos Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb