Kikapcs

Karantén Programajánló: Balaton Sound, Lotfi Begi és Andro a magyar tengeren, Lóci játszik

Hétfő van, meleg van, továbbra is tombol a koronavírus-járvány, ám a terjedésének megfékezése érdekében hozott korlátozások egyre inkább enyhülnek. Abban az esetben viszont, ha te még nem vagy felkészülve arra, hogy visszatérj a régi kerékvágásba, mi segítünk elütni odahaza tartalmasan az időt. Ma is ajánlunk programot.

MI LESZ VELÜNK SOUND NÉLKÜL?

A Balaton legnagyobb és legnépszerűbb fesztiválja, a Balaton Sound Official 2007-es indulása óta most először marad el, arról, hogy ezen apropó kapcsán mi lesz a rendezvény sorsa, Könyves Dina beszélgetőpartnerei ezúttal Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus és a Balaton Sound Safety First-nagykövete, Metzker Viktória DJ, Fekete Tamás, a Balatoni Turizmus Szövetség alelnöke és Balatonföldvár alpolgármestere lesznek 17:00 órakor. A beszélgetés házigazdája Fülöp Zoltán, a Balaton Sound alapítója.

A beszélgetést élőben a képre kattintva tekintheted meg:

HALLGASD ÉS NÉZD LOTFI BEGIT ÉS ANDROT, AKIK EZÚTTAL A MAGYAR TENGER KÖZEPÉN MUZSIKÁLTAK

A két lemezlovas ezúttal a Balaton közepén alkotott parádét. Egy klassz szett mellett szórakoztatták a közönséget, online, amit te is megnézhetsz ITT ni.

LÓCI JÁTSZIK

A Maradj Otthon Fesztivál keretében Lóci különleges, 360 fokos koncertet adott a YouTubeon, ez a Metronhome Media első ilyen típusú felvétele, ami mobilról vagy tablettről nézve lesz igazi élmény, íme:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb