Kikapcs

A Szegedi Pinceszínház online castingot hirdet

A Szegedi Pinceszínház online castingot hirdet! Szabó Magda Abigél című művének ifjúsági bemutatójára keres gyermekszereplőket a Szegedi Pinceszínház, 13-16 éves korosztály kategóriában.

„Immár hagyomány, hogy minden évben nyáron egy régi magyar ifjúsági regényt adaptálunk színpadra. Ennek az időpontja az idei évben – az ismert helyzetre való tekintettel – átkerül kora őszre. A hagyományunkat nem szeretnénk megszakítani, így, ha a helyzet lehetőséget teremt, hogy színpadra állíthassuk a darabot, akkor minden óvintézkedés betartása mellett szeptemberben szeretnénk ezt megtenni” – fogalmazott Kancsár Orsolya, a Szegedi Pinceszínház igazgatója.

Fotó: szinhaz.org

A Pinceszínház olyan környékbeli fiatalok jelentkezését várja a 13–16 éves korosztályból, akik szívesen kipróbálnák magukat a színpadon. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy egyszerű telefonos videófelvételen elküldeni egy szabadon választott vers vagy próza (részlet) valamint egy (bármilyen) dal előadását.

Egy rövid bemutatkozás kíséretében a [email protected] e-mail címre várják a jelentkezéseket 2020. június 1. és július 15-e között. Részletekért érdeklődni a megadott e-mail címen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb