Kikapcs

Szeged365 táborvadász: napközis táborok? Naná, hogy lesznek Szegeden!

Az idei évben is megszervezik az Önkormányzati Nyári Napközis Táborokat Szegeden. A játékos feladatokra épülő tábornak 2020-ban is a Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ad otthont, az Építő utcában.

A Szeged365.hu nem hagyja, hogy nyári tábor nélkül maradj! Összegyűjtjük, kinyomozzuk, felderítjük a legjobb szegedi nyári táborokat, a kézműveskedéstől kezdve az állatsimogatóson át a sportolósig! Van olyan tipped a témában, amelyet megosztanál a többi szegedi anyukával? Küldd el az [email protected]-ra és hírt adunk róla!

A tudás és készségfejlesztésre, valamint az ismeretterjesztésre játékos formában kerül sor. Emellett a nyári napközis táborokban helyet kap a kézműveskedés és a sport is!

Az Agóra szervezésében megvalósuló tábor 2020. június 29-től- augusztus 7-ig fog tartani. A szegedi általános iskolás korú gyerekek a napközis nyári táborra saját iskolájukban jelentkezhetnek, ezért az Agóra arra kéri az érdeklődő szülőket és fiatalokat, hogy figyeljék az adott iskola honlapját.

Részletekről érdeklődni a 06/70/ 616-40-08-as telefonszámon illetve a honlapon lehet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb