Kikapcs

Mosolymaszk-kampányt indít a megyei Vöröskereszt

Mosolymaszk-kampányt indít a Magyar Vöröskereszt Csongrád megyei szervezete. A cél, hogy a kötelező maszk viselés ellenére, minden arcon mosoly ragyogjon.

A Magyar Vöröskereszt társadalmi szerepvállalása minden megyében jól ismert. A miskolci Tű, Cérna, Szeretet Varroda nehéz sorsú embernek biztosít megélhetést és gyárt különféle textiltermékeket, jelen esetben a veszélyhelyzetre való tekintettel mosható szájmaszkokat.

https://www.facebook.com/tucernaszeretet/videos/921695111678802/?v=921695111678802

Erre csapott le a makói Silver Étterem, aki ezt követően egy felhívást tett közzé annak érdekében, hogy a megye vállalkozói és lakosai hozzájuk hasonló módon mosolymaszkokat rendeljenek, kifejezve ezzel azt, hogy a mosoly és a jótékonyság ebben a helyzetben mennyire fontos.

Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott a Magyar Vöröskereszt Csongrád megyei szervezete is, akik közleményükben szintén arra kérnek mindenkit: „aki teheti, támogassa mosolymaszkok rendelésével, a több területen is komoly kihívásokkal szembenéző szervezetünk jótékonysági, szociális feladatvállalásait, munkahelymegtartó küldetését!”

Bővebb információk IDE kattintva.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb