Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
1.7 C
Szeged
2021, március 1., hétfő

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Program Mosolymaszk-kampányt indít a megyei Vöröskereszt

Mosolymaszk-kampányt indít a megyei Vöröskereszt

Hirdetés

Mosolymaszk-kampányt indít a Magyar Vöröskereszt Csongrád megyei szervezete. A cél, hogy a kötelező maszk viselés ellenére, minden arcon mosoly ragyogjon.

A Magyar Vöröskereszt társadalmi szerepvállalása minden megyében jól ismert. A miskolci Tű, Cérna, Szeretet Varroda nehéz sorsú embernek biztosít megélhetést és gyárt különféle textiltermékeket, jelen esetben a veszélyhelyzetre való tekintettel mosható szájmaszkokat.

Maszk készítés

Az elmúlt időszak legmeghatározóbb terméke, amelyet készítünk, a 2 rétegű textil szájmaszk. Szeretnénk megmutatni, hogyan is zajlik ez pontosan. A szorgos kezek továbbra is munkálkodnak, és várják a teljesítendő kihívásokat kis- és nagytételben is. Rendeljen tőlünk!#figyeljünkegymásra #szájmaszk #textílmaszk #felelősségvállalás

Közzétette: Tű, Cérna, Szeretet – 2020. április 19., vasárnap

Erre csapott le a makói Silver Étterem, aki ezt követően egy felhívást tett közzé annak érdekében, hogy a megye vállalkozói és lakosai hozzájuk hasonló módon mosolymaszkokat rendeljenek, kifejezve ezzel azt, hogy a mosoly és a jótékonyság ebben a helyzetben mennyire fontos.

Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott a Magyar Vöröskereszt Csongrád megyei szervezete is, akik közleményükben szintén arra kérnek mindenkit: „aki teheti, támogassa mosolymaszkok rendelésével, a több területen is komoly kihívásokkal szembenéző szervezetünk jótékonysági, szociális feladatvállalásait, munkahelymegtartó küldetését!”

Bővebb információk IDE kattintva.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -