Kikapcs

Sajtótájékoztató élőben, a Szeged365.hu-n: megvan, mi lesz a már megvásárolt Szegedi Szabadtéri Játékok jegyek sorsa

Pénteken délelőtt 10:00 órától online sajtótájékoztatót tart Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója. A sajtótájékoztató témája az idén elmaradó, Szegedi Szabadtéri Játékok, valamint a rendezvényre már megvásárolt jegyek visszaváltásának lehetősége lesz.

Az eseményt kövesd nálunk élőben itt, a Szeged365.hu-n:

https://www.facebook.com/szegediszabadteri/videos/957149364704738/

Herczeg Tamás ismertette, hogy bár a 61. Szegedi Szabadtéri Játékok a koronavírus-járványra való tekintettel a Dóm téren elmaradnak, az Újszegedi Szabadtéri Színpadon minden bizonnyal láthatják majd az idei évad izgalmas és gazdag előadásainak egy töredékét.

Az Újszegedi Szabatéri Színpad, a megfelelő körülmények és szabályok betartásával vélhetően olyan 400 főnek biztosít majd helyet az előadások alkalmakor. Az igazgató kiemelte: a cél az, hogy egyetlen szegedi se maradjon kultúra nélkül.

Azok, akik elővételben már megvásárolták a jegyet, online válthatják azt vissza, amiről bővebben a Szegedi Szabadtéri Játékok weboldán kaphatnak majd részletes tájékoztatást. Ám a szervezők szabadjegy váltásra is biztosítanak majd lehetőséget. Akik pedig úgy döntenek, nem élnek egyik lehetőséggel sem, a rendezvény életben maradását támogatják, amiért az esemény koordinátorai nagyon hálásak lesznek, részletezte az igazgató.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb