Hirdetés
Hirdetés
4.4 C
Szeged
2021, március 5., péntek

Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Szegedi Arcok Szeged365 Gyermeknap: megvan a nyertesünk, vasárnap házhoz visszük a Guinness-rekorder lufibűvészt!

Szeged365 Gyermeknap: megvan a nyertesünk, vasárnap házhoz visszük a Guinness-rekorder lufibűvészt!

Nincs fontosabb, csodálatosabb a világon, mint a szegedi gyermekek! A Nemzetközi Gyermeknap alkalmából házhoz visszük az élményt: Csatai Gergely Guinness rekorder szegedi lufizsonglőrrel egy személyre szabott, extravagáns lufishow-val lepünk meg valakit!

SORSOLTUNK: GRATULÁLUNK KOVÁCS DÓRA RITÁNAK!

A 24 órás villámjátékunk lezárult, köszönjük a rengeteg nevezést, a sok-sok gyönyörűséges fotót! Gratulálunk a nyertesünknek, Kovács Dóra Ritának, az átvételi infókat elküldtük privát üzenetben, vasárnap a leegyeztetett helyszínen és időpontban visszük a 30 perces, exkluzív lufizsonglőr-showt!

Rita, ölelünk, hatalmas gratula a gyönyörűséges gyermekeidhez!

Az alábbi fotót Ritától kaptuk:

Benedek, Laura, Lilla, vasárnap érkezünk, megspékelve sok-sok lufival!

https://www.facebook.com/szeged365/photos/a.140206797522736/164782231731859/?type=3&theater

A GUINNESS REKORDER SZEGEDI LUFIZSONGLŐRRŐL

Csatai Gergő, ízig-vérig szegedi léggömbművész neve biztosan sokak számára ismerősen cseng. A szegedi művész ugyanis a tavalyi évben közel 30.000 ember előtt, közel hét másodperccel javítva korábbi rekordján, azaz 44,25 másodperc alatt, becsukott szemmel öt különböző lufifigurát hajtogatott meg tavaly augusztus 20-án, a szegedi Rakpartfeszten, amiért aztán Guinness-rekord diplomát is kapott.

Ismerd meg Gergőt az alábbi portrénkban:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -