Közélet

Csongrád megyei cég bővíti a kormányablak-buszok számát az országban

Csongrád megyei cég bővítheti a kormányablak-buszok számát az országban, ismertette Dr. Juhász Tünde kormánymegbízott és Dr. Domonkos Péter, kormányablakokért felelős miniszteri biztos kedden délután, Szegeden.

Dr. Juhász Tünde a Szeged365.hu-nak elmondta, egyre több és több ügyfél keresi meg a Csongrád megyei Kormányhivatalt ügyintézés céljából, ami a folyamatosan bővülő, ügyintézési lehetőségeknek köszönhető. Éppen ezért céljuk nem más, mint, hogy a jövőben a már meglévő munkatársak még szélesebb körben és még több területen tudjanak segítséget nyújtani a megyében élőknek, hogy azok gyorsan, hatékonyan és elégedetten távozzanak.

Fotó: Szabó Dávid

A kormánymegbízott asszony kiemelte: egy tavaly végzett kutatás szerint a környékben élők magasan elégedettek, ők pedig természetesen szeretnék ezt a szintet továbbra is fenntartani. Véleménye szerint ehhez nagy mértékben hozzájárul az is, hogy a kormányablak-busz három évvel ezelőtt útjára indult. Ennek célja és funkciója a későbbiekben is az ügyintézés gördülékenysége lesz a megye minden településén. Mint azt jelezte, erre nemsokára immár menetrend szerint is lehetőség nyílik.

Dr. Juhász Tünde végezetül azt is ismertette, hogy egy hódmezővásárhelyi cég bővítheti a már meglévő kormányablak-buszok számát az országban.

Fotó: Szabó Dávid

A a bővülő kormányablak-buszokról, a megyében jól alkalmazott ügyintézési rendszerről és annak példamutatásáról, valamint a kormányhivatalok további fejlődéséről Dr. Domonkos Péter, kormányablakokért felelős miniszteri biztos a Szeged365.hu-nak a következőképp nyilatkozott:

A sajtótájékoztatót a Szeged365.hu élőben közvetítette, ez pedig itt tekinthető meg újra:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb