Kikapcs

Szeged365 kikapcs: Füvészkert, Aquapolis, Dj Lennard

Vár a szegedi Füvészkert, az Aquapolis, de táncolhatsz a kertben vagy akár az erkélyen a szegedi lemezlovas szuper szettjeire is,  ha úgy tartja kedved. Beköszöntött a nyár, szuper az idő, persze elvétve még be-be borul, de ennek ellenére érdemes Szeged legklasszabb helyeit meglátogatni délutánonként, mutatjuk, hogy hova és mikor érdemes menni, emellett pedig azt ajánljuk, hogy DJ Lennardot se felejtsd el. A szegedi éjszakák koronázatlan királya egyenlőre még a Facebookon muzsikál, hallgasd.

IRÁNY A FÜVÉSZKERT

A meseszép Szegedi Füvészkert minden nap várja a látogatókat, 9:00 és 18:00 óra között. A szépen zöldellő látnivalók remek kikapcsolódást nyújthatnak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nem érdemes kihagyni a természet csodái, amelyek jelen esetben mind egy helyen tekinthetőek meg!

Fotó: Szabó Dávid

ELÉG KEMÉNY VAGY? CSOBBANJ!

Ahogyan arról néhány napja beszámoltunk, megnyitotta kapuit az Aquapolis. Ha szeretnél egyet úszni (és bírod a nem épp strandidőt), vagy csak lazulnál már végre egy jót a medence partján, a strandfürdő rész minden nap 8-20:00 óra között várja a vízbe vágyókat. Elvileg 1-2 nap és még jó idő is lesz hozzá…

DJ LENNARD A PULTBAN

A szegedi lemezlovas ismét szuper szetteket pakolt össze, amelyek remek aláfestői lehetnek főzésnek, mosásnak, takarításnak, grill partyknak de még egy az erkélyen vagy a kertben összeröffenő, baráti borozásnak is. A szegedi éjszaka lemezlovasa ugyan egyelőre még csak a Facebookon tolja, de nagyon várja már, hogy találkozhasson veled újra egy igazi buliban is!

Katt a képre a szettekhez:

Dj Lennarad hivatalos Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb