Kikapcs

Szeged365 kikapcs: élőzene a Hágiban, táncos-zenés show a Dugonicson, Hiperkarma a színfalak mögött

Nyugi, tudjuk, hogy lassan berepülünk a hétvégébe, éppen ezért nem hagyunk program és kikapcsolódás nélkül kispénteken sem! Ajánlunk két szabadtéri és egyben nagyon szegedi programot, illetve javaslatot teszünk egy otthon ülősre is. Itt ni:

ÉLŐZENÉS EST A HÁGIBAN

Élőzenés estre invitál a Hági, ahol 19:00 órától Momijiland szórakoztatja a szegedi jónépet. Tedd le a hét nehézségeit, röffenj össze barátokkal és pohár bor mellett, élvezd a Napfény Városának szívében, hogy ma már csütörtök van és a városban már javában pezseg a hétvégi láz. Katt a képre a részletekért:

TÁNCOS-ZENÉS SHOW A SZEGEDI NEMZETI SZÍNHÁZ JÓVOLTÁBÓL

A Szegedi Nemzeti Színház ma este, 19:00 órakor a Dugonics téren egy táncos-zenés est keretében ismerteti a 2020/21-es évadát. A műsort a színház színészei, táncosai és énekkara gazdagítja csodás produkciókkal, ne maradj le!

ROAD MOVIE – HIPERKARMA A HÁZBAN

A ROAD MOVIE sorozat keretében a legnépszerűbb hazai előadók dalokkal és klipekkel mutatják be a számukra fontos tájakat, a ROAD MOVIE GUIDE-ban pedig a zenészek Tilla (Till Attila) kíséretében bejárják ezeket a helyeket. Ezúttal Komlóra és a Mecsekbe kirándulhattok a Hiperkarma zenekar jóvoltából. Ha otthon szeretnél feltöltődni és nem csak úgy, hogy szörfölsz a neten vagy kapcsolgatod a tévét, akkor ez egy szuper kis film lesz a kikapcsolódáshoz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb