Kikapcs

Cascada, Groove Coverage, Culture Beat… soroljuk még? Siess, hétfőn Deja Vu jegyárforduló!

Egy komplett Bravo Hits CD, egy helyen, három nap alatt: az idei Deja Vu Fesztivál komoly kis line up-pal rúgja be a rövidnek, de ütősnek ígérkező szegedi fesztiválszezont! A 90-es évek ikonjai közül a Masterboy, a Culture Beat és Whigfield, míg az ezredforduló környékéről Cascada, a Groove Coverage és többek között Danzel pörköl oda. Ráadásul június 15-ig még a bérletek is akciósak…

Kezdjük az alapokkal:

2020. augusztus 20-21-22.

Szeged, Postás Sporttelep

Amikor már úgy tűnt, elúszik az egész fesztiválszezon, bombaként robbant a hír: lesz Deja Vu Fesztivál Szegeden, kicsit más időpontban, de a jól megszokott Buffalo Cipő – Kukás Dzseki – melírozott séró hangulattal, megspékelve egy komplett Bravo Hits albumnyi fellépővel és beépített “újra 18 leszel” fílinggel.

Odacsap a germán félistennő, Cascada:

Visszatér a Groove Coverage:

Durván visszaránt majd az időben Mr. Vain cimboránk:

…és többek között Szegeden őrül meg a 90-es évek legcukibb, hajszárítóba éneklős diszkó-tündére, Whigfield:

A helyszín a helyzetre való tekintettel ismét a Postás Sportpálya (tavaly a Tisza áradása, az idén a SZIN építése miatt költözött a retro-dzsembori) a helyszín, a szervezők ígérete szerint a hamisítatlan 90’s és 2000’s hangulat mellett minden eddiginél több mosdóval.

Apropó, szerintünk a legjobb deal a 3 napos bérlet:

  • mindhárom napon brutál a program,
  • ráadásul ebben a percben a több napos verzió a gazdaságosabb, 15.000 helyett 11.990 Ft.

Siess, a következő bérletár-emelés június 15., hétfőn éjfélkor érkezik, szerintünk ne húzd a dolgot. Kattints IDE és már repül is a 3 napos boldogság!

https://www.facebook.com/dejavufesztival/videos/300058071029363/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb