Kikapcs

Hatalmas buli lesz a SZIN-en, újabb 20 fellépőt dobtak be

Ismét nagyot villant majd a SZIN: a Tisza-part nagy hagyományokkal bíró zenei fesztiválja augusztus 26-29 között nemzetközi és hazai sztárokkal búcsúztatja majd a nyarat, most újabb fellépők nevét dobták be a szervezők.

Az már korábban kiderült, hogy a SZIN-re érkezik az egyik legsikeresebb R’n’B előadó, világhírű amerikai énekes-dalszerző és táncos, Jason Derulo, de mellette színpadra áll majd a Rudimental és a Russkaja is, mag a legnépszerűbb magyar zenészek közül többek között Ákos, ByeAlex és a Halott Pénz érkezéséről is lehetett már tudni.

Most egy sor újabb hazai fellépővel bővült a kínálat: hivatalossá vált, hogy érkezik a Punnany Massif, a Paddy And The Rats, a Kiscsillag és az Irie Maffia is, ugyanakkor a rajongók élvezhetik majd az Intim Torna Illegál, a Vad Fruttik és a Bëlga előadását is. Rajtuk kívül a Bohemian Betyars, a Szabó Balázs Bandája, a Péterfy Bori & Love Band, Krúbi, a Fish!, a The Qualitons, a Cloud9+, az Esti Kornél, a New Level Empire, a Csaknekedkislány, a PASO, a Supernem és a Pál Utcai Fiúk szerepelnek a most bejelentett zenészek között.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb