Kikapcs

VR szemüveget fel, péntektől megőrülés a Belvárosi Moziban!

Szeretünk moziba járni, de VR (virtual reality = virtuális valóság) szemüvegben, lézerkarddal hadonászni még inkább! A Belvárosi Moziban igazi nagy durranásra készülnek, most pénteken megnyitja kapuit a VR Élménytár, ami a gyakorlatban két dolgot takar:

  • VR game room, ahol virtuális valóság szemüvegben zúzhatsz lézerkarddal vagy ugrálhatsz pókemberként a felhőkarcolók között
  • Filmtörténeti kiállítás, ami már önmagában is klassz, de a lényeg, hogy ennek a fináléjában vár Rád a Zsigmond Vilmos életét bemutató, teljesen 360 fokos film, ami mindent visz (akkor is, ha egyébként hidegen hagy az Oscar-díjas szegedi operatőr sztorija) – komolyan mondjuk, mi ilyet még nem pipáltunk. Földhöz vág, miszlikbe aprít, majd újra összerak.

A mozi közösségi média felületeire már felkerült a film trailere:

Az idén szeptemberben 100 éves szegedi filmszínház falai közé idő közben besurrant a Belvárosi Mozi filmtündére, Várnai Adri is, az alábbi, frissen feltöltött videó egy elég ütős kis kivonat arról, mi vár ránk péntektől:

Pár napja Tami kolléganőnk fogta magát és végig tesztelte az összes attrakciót, íme a tudósításunk a 99%-ban kész élménytárból, képben, szövegben és hangban:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb