Kikapcs

Megvárják majd a buszok a szabadtéri közönségét

Céljáratokat indít az SZKT a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásai után, amellyel a közönség mind a Dóm térről, mind pedig az Újszegedi Szabadtéri Színpadtól könnyebben juthat haza.

Július 17-én rajtol el a 2020-as szabadtéri. Az újszegedi színpadon július 17-én és 18-án Händel Agrippina című vígoperájával indul az évad, ezt követően július 24-én és 25-én érkezik a Legénybúcsú. A sort egy Moliére-komédia, az Úrhatnám polgár folytatja augusztus 7-én és 8-án, majd a Hófehérke és a hét törpe című mesebalett látható augusztus 21-én és 22-én.

Természetesen a Dóm tér sem marad üresen. Július 24-én az Akárki című moralitásjáték érkezik a székesegyház elé, augusztus 15-én pedig a szimfonikus zenekar ad majd ajándékkoncertet.

Mindkét helyszínről céljáratok indulnak majd az előadást követően, a nézőközönséget bevárva. Az alacsonypadlós járművekre normál díjszabás mellett lehet jegyet váltani, de érvényesek lesznek rá a 18 óra után érvényesített villamos, troli és busz vonaljegyek is – olvasható az SZKT tájékoztatásában.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb