Kikapcs

Szeged365 kikapcs: esőnap a Szabadtérin, kültéri mozi a Partfürdőn, Busa Garbiella közönségtalálkozó

Bár borongósan indult a vasárnap, bőven lesz mivel elütni az időt a hét utolsó napján is Szegeden. Ha az időjárás kegyes lesz, ma pótolják a pénteki Agrippina előadást, lesz egy szuper kis filmvetítés is egy férfi szinkronúszócsapatról, és találkozhatsz az Exatlont megnyerő Busa Gabriellával is.

VASÁRNAP PÓTOLJÁK AZ ESŐ MIATT ELMARADT AGRIPPINÁT

Pénteken elmosta az eső a Szegedi Szabadtéri Játékok Agrippináját, a népszerű opera pótnapjaként vasárnapot jelölték meg. A 21 órakor kezdődő produkcióra a pénteki jegyek érvényesek, de természetesen most is érdemes követni az esemény Facebook oldalát, a szervezők nap közben is dönthetnek még arról, hogy meg tudjá-e tartani az előadást.

KONCERT A FÜVÉSZKERTBEN, A LÓTUSZOS TÓ PARTJÁN

Kellemes hangulatú koncerteket tart Kövi Szabolcs a Füvészkert varázslatos lótuszos tópartján. A védőtávolságot mindenki betartja majd, takarót viszont higiéniai okból magadnak kell majd vinned, az eseményre itt lehet regisztrálni.

HARCTÉRRÉ VÁLTOZIK AZ ÁRPÁD-TÉR, KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ IS LESZ BUSA GABRIELLÁVAL

Az Exatlont is megnyerő, háromszoros kick-boksz világbajnok mellett remek összecsapások is lesznek vasárnap az Árpád téren, ahol a Szegedi KirályTeam Kick-Box Akadémia nagyszabású toborzógálát tart majd 14 órától.

FÉRFIAK FECSKÉBEN A PARTFÜRDŐN

Nem kell megijedni, fürdőgatyás pacákok helyett egy remek kis vígjátékot lehet megnézni egy férfi szinkronúszócsapatról 21 órától a Partfürdőn. Pokrócot, popcornt hozni ér!

KERÉKPÁROS GYORSULÁSI VERSENY A RAKPARTON

Folytatódik a “Szeged főutcája a Tisza” projekt, 17 órától pedig profi gyorsulási verseny lesz biciklisekkel a Huszár Mátyás Rakparton, míg a Partfürdőn sárkányhajózás veszi majd kezdetét.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb