Kikapcs

Külvárosi Mozipiknik: jön a Gru, szombaton ellepik a minyonok a Fűtőmű utcát

Igazi családi vetítés lesz szombaton Szeged legnagyobb retro tévéjén: a Belvárosi Mozi, a Mondolo és a Szetáv szervezésében érkezik a világpusztító tervekkel felvértezett Gru és csetlő-botló segédhadserege, a mindig vicces minyonok.

Nehéz elhinni, de bizony már egy évtizede került nagyvászonra a nevelőapát játszó antagonista, Gru, akiről hamar kiderül, nem is annyira gonosz, mint amennyire látszik, és nem is annyira félelmetes, mint amennyire hinni szeretné.

Természetesen a filmben nem is ő a fő humorforrás, hanem az egyszarvú, na és igazából a minyonok, akik azóta már külön mozit is kaptak, és minden zsibvásár elmaradhatatlan kellékeivé váltak plüssállatok, muffinok és lufik formájában.

A Gru azért jó választás, mert bár egyértelműen a gyerekeknek készült, a felnőttek számára is tartogat kellemes meglepetéseket, ráadásul most szombaton a vetítésre érkező lurkóknak a szervezők meglepetéssel kedveskednek, továbbá az első 100 biciklivel érkező mozizó is számíthat ajándékra!

Az igazán jó szórakozáshoz szükség lesz:

  • pokrócra, párna, horgászszékre vagy bármire, amin kényelmesen mozizol
  • rágcsálni és szürcsölni valóra
  • az esti vetítés miatt meleg öltözetre

A vetítés július 25én, szombaton 21:00 órától kezdődik, eső esetén pedig egy nappal később, vasárnap pótolják a programot a Fűtőmű utcában.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb