Gasztro

Döntsd el te, ki legyen Szeged 2020-as Fagyiarca, és nyerj egy fagyi- vagy sütimeghívást a Reök Cukrászdába!

Nagyot húzott Szeged egyik legszebb szecessziós épületében működő kézműves cukrászda: meghirdették a 2020-as év Szegedi Fagyiarca versenyt, ahova korosztálytól függetlenül bárki nevezhetett egy jól sikerült szelfivel. A nyertes nemcsak a megtisztelő címnek, hanem egy csúcskategóriás iPhone 11 Pro Maxnak is örülhet majd a megmérettetés végén. Az első kör már lezárult, most a szegedieken a sor, hogy eldöntsék, ki legyen a város első számú fagylalt nagykövete.

Olyan szegedi (vagy magát szegedinek érző) fagyi-rajongót keresett a Reök Cukrászda, aki szívesen modellkedne egy jót a hűsítő desszertcsodáik társaságában. A feladat mindössze annyi volt, hogy a Delimo vagy a Reök fagylaltkínálatából választott tetszőleges jéghideg finomsággal készült képet kellett elküldeni a cukrászdának.

A nevezési kör lezárult, most pedig eljött az idő arra, hogy a szegediek is klaviatúrát vagy okostelefont ragadjanak. A verseny közönségszavazáson dől el, záporoznak már a voksok a Reök Cukrászda Facebook oldalán arról, ki legyen a 2020-as évben a Napfény Városának fagylalt nagykövete és ezzel egyidejűleg a vadonatúj iPhone 11 Pro Max új tulajdonosa. Megéri most szavazni, mert nemcsak a verseny győztese távozik majd jutalommal, a cukrászda a közönségszavazás résztvevői közül 5 szerencsést ajándék fagyi és sütimeghívással díjaz majd!

Most így akár egy kattintásod 3000 forintot is érhet! A szavazás augusztus 1-jén 19:00 óráig tart, augusztus 3-án 17 órától pedig egy ünnepélyes díjátadó keretében kiderül, ki lett a 2020-as év Szegedi Fagyiarca és vele együtt az iPhone nyertese!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb