Kikapcs

Szeged365 kikapcs: lesz mozipiknik, családi programok a rakparton, ma még játsszák a Legénybúcsút a Szabadtérin

Nem kedvez a szabadtéri programoknak az időjárás szeszélye, de annyira nem vészes a helyzet, hogy ne találjunk jó kikapcsolódási lehetőséget Szegeden. Összeszedtük neked, mit érdemes kipróbálni.

EGÉSZ HÉTVÉGÉN A CSALÁDOKÉ A RAKPART

Szombaton 17:00 órától a Klauzál téren óriásbábokkal és zenés menettel indul a Családi hétvége, amely során lesz Vetítősátor, QR-kód vadászat, informatika-történeti kiállítás, fotókiállítás Szeged múltjáról és természetesen sok-sok játék. A teljes programot itt lehet végigböngészni.

ÉLMÉNYSÉTA A BELVÁROSI MOZIBAN ÉS A NEMZETI SZÍNHÁZBAN

15:00 órától a Színfalak Mögött címmel kezdődik élményséta a Belvárosi Moziban és a Nemzeti Színházban. A séta során az idén 100 éves mozi legtitkosabb helyeit – például a géptermet – lehet megtekinteni, míg a Szegedi Nemzeti Színházban egy igazi kulisszabejárós körsétában lesz részük a vendégeknek.

CSÁNYI SÁNDOR ÖNÁLLÓ ESTJE AZ IH-BAN

A Nyári Színházi Esték keretén belül 19:00 órától érkezik Csányi Sándor önálló estje Hogyan értsük félre a nőket címmel. A nyolcvan perces egyszemélyes vígjáték során az együttélés nehézségeiről és szépségeiről lesz szó szombaton az IH Rendezvényközpontban.

A LEGÉNYBÚCSÚVAL FOLYTATÓDIK A SZABADTÉRI

Szente Vajk, színész, rendező, műsorvezető, szerző, szinkronszínész ezúttal a Napfény Városában triplázik. A művész ugyanis a Legénybúcsú című előadás szerzője, rendezője, és egyik főszereplője is egyben! Ne maradj le a fergeteges bohózatról, amely igazi sztárparádét visz el Újszegedre! Kezdés 21:00 óra.

ELLEPIK A MINYONOK A FŰTŐMŰ UTCÁT

Igazi családi vetítés lesz szombaton Szeged legnagyobb retro tévéjén: a Belvárosi Mozi, a Mondolo és a Szetáv szervezésében 21:00-tól érkezik a világpusztító tervekkel felvértezett Gru és csetlő-botló segédhadserege, a mindig vicces minyonok.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb