Szegedi Arcok

Taxi Plusz: a szegedi utak nagykövete

Ha egy kiránduló Szegedre érkezik, vannak olyan látványosságok, amiket mindenképp megnéz. Ilyen a Dóm, a Tisza, a Széchenyi tér, valószínűleg az Öreg Hölgy, a szép szegedi lányok, és jó eséllyel találkozik valamelyik helyi finom fogással is. Persze a nevezetességek sorából valami biztos kimarad, de minden bizonnyal a szálloda és Szeged lenyűgöző helyszínei között a Taxi Plusszal utazik majd.

Joggal nevezhetjük emiatt a népszerű taxis társaságot a Szegedi utak nagykövetének. Ha valahova megérkezünk, az első benyomások egyike az, hogy hogyan tudunk közlekedni. Ha koszos, lerobbant a villamos, vagy szemtelen a taxisofőr, rossz összkép alakul ki nemcsak erről a szegmensről, de az egész országról is. Ki ne hallott volna már például a reptéri hiénaként viselkedő fuvarozóbandákról? Na ilyen a Taxi Plusznak hála Szegeden nem fordulhat elő!

MINDENHOL OTT LENNI

Már harminchárom éve egészen biztosan jó kezekben van az, akinek egy fuvarra van szüksége a Napfény Városában. Nincs idegőrlő várakozás, nincs foglalt jelzés, ha a diszpécsert hívod, és nem fog kiábrándítani az eléd begördülő autó: a Taxi Plusznál te választod ki, milyen kocsiba szeretnél beülni, és a 60 autós flotta bőven elég ahhoz, hogy a sofőrök 5-8 percen belül bárhova megérkezzenek.

De tényleg, szó szerint bárhova. Gyakorlatilag mindenhol a Taxi Plusz szállít majd, mert amellett, hogy az összes nagy fesztivál partnerei, a legtöbb szegedi, valamint környékbeli hotel, vendégház is közvetlen a Taxi Pluszt keresi, ha a vendégnek utazni támad kedve. Emellett az összes bevásárlóközpontnál, például az Árkádban és a Napfény parkban is találkozhatunk velük, így ha te is túlvásároltad magad, és már nem tudod beszuszakolni a harmadik ásványvizes kartont a bringa kosarába, akkor a Taxi Plusszal mindig biztos a hazajutás. Ráadásul ők azok, akik vacsorázni vagy sportolni visznek, például a Sun Cityt is partnereik között tudják.

Lassan itt az ideje, hogy a zsebedben hordd a taxis diszpécsered: töltsd le te is a Taxi Plusz applikációt!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb