Sport

Vízilabda: Szeged–Kaposvár, ma délután az újszegedi sportuszodában!

Alig egy héttel a Debrecen felett aratott győzelem után újra vízben Szabó Zoltán csapata: szombat délután a Kaposvárt, vasárnap pedig a Vasast és a Miskolcot fogadjuk az újszegedi sportuszodában.

EZ TÖRTÉNT A MÚLT HÉTVÉGÉN

Szombaton a Metalcom Szentes húzta be a megyei derbit (a mérkőzésen lőtt Szeged365 fotóriport IDE KATTINTVA nyílik meg), miután parádés utolsó negyedet bemutatva 15-9-re múlta felül a Szegedi Vízilabda Egyletet a Magyar Kupa első fordulójában Szegeden. A szegediek a vereség után a Debrecen elleni győzelemmel zárták a Magyar Kupa hazai rendezésű első fordulóját.

SŰRŰ HÉTVÉGE JÖN: KAPOSVÁR, VASAS, MISKOLC

A Kaposvár elleni, ma 18:15-kor kezdődő meccs azért is izgalmas, mert a kétszeres olimpiai bajnok szegedi legenda, Fodor Rajmund lett a csapat szakmai igazgatója, rá­­adásul pont a másik ellenféltől, a Vasastól érkezett a Somogy megyei csapathoz. A másik ellenfélnél, a Miskolcnál játszik a szegedi nevelésű Berki Richárd és a hazánkban először Szegeden bemutatkozó Lukas Seman is ide igazolt.

A HÉTVÉGI PROGRAM

  • Szombat, 16.30: Vasas–Miskolc; 18.15: Szeged–Kaposvár.
  • Vasárnap, 10 óra: Szegedi Vízilabda Egylet–Vasas; 11.30: Kaposvár–Miskolc; 16 óra: Vasas–Kaposvár; 17.30: Miskolc–Szegedi Vízilabda Egylet.

A szombati, Szeged-Kaposvár meccset élőben adja az M4 Sport, tehát akkor sem maradsz élmény nélkül, ha nem tudsz kijutni a sportuszodába. A meccsek eredményeivel folyamatosan jövünk majd a Szeged365.hu-n! Hajrá, Szeged!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb