Kikapcs

Szeged365 kikapcs 2.0: foci derbi a Szent Gellért Fórumban, Mamma Mia második része a Rakparton, vízilabda kupa a sportusziban

Mi szóltunk: vasárnap semmi esélyed unatkozni Szegeden. Jön a programajánlónk második része, amiben két sporteseményre és egy jó kis szabadtéri mozira hívjuk fel a figyelmed. Nyugi, időben vagy, még mind a háromra odaérsz!

FOCI DERBI A SZENT GELLÉRT FÓRUMBAN – A BÉKÉSCSABA ELLEN RÚGJA A BŐRT A SZEGED-CSANÁD GA

Mint, ahogyan azt megírtuk: ma este 19:00 órakor kezdetét veszi a 2020/21-es NB II-es labdarúgó bajnoki sorozat, a Merkantil Bank Liga. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia az első fordulóban a Békéscsaba együttesét fogadja hazai pályán. Izgalmas kis összecsapás elé nézünk!

FOLYTATÓDIK A SZEGED FŐ UTCÁJA A TISZA PROGRAMSOROZAT

Ma délután folytatódik a Szeged Fő utcája a Tisza néven futó programsorozat. A sorozat negyedik hétvégéjén a szervezők a környezettudatosságra fektették a hangsúlyt. Ennek fejében ma délután 17:00 órakor a következő programokkal veszik kezdetét a lezárt Rakparton: kitelepül a SASMob Szeged Kresz Suli, akiktől mindenféle fontos infót beszerezhetsz, meghallgathatsz egy madártani előadást, részese lehetsz egy köztisztasági gépjárműbemutatónak, simogathatsz állatokat és részt vehetsz egy bicajtúrán is.

18:00 órától egy Bazi Nagy Görög Partyval vár a SZETÁV színpada.

21:00 órától pedig a Mamma Mia második részét vetítik majd. Ehhez pedig mutatunk is egy kis ízelítőt:

A tegnapi nap beszámolója:

IRÁNY A SPORTUSZI – MISKOLC ELLEN UGRIK VÍZBE A SZEGED

Ahogyan arról a Szeged365.hu is beszámolt: magabiztos győzelmet arattak a szegedi vízlabdások a Kaposvár ellen szombaton este a sportuszodában. A meccs eredménye 14-10 lett a szegedi BENU Magyar Kupa-selejtezőben. A fiúk ma hasonló sikerekért ugranak medencébe 17:30-kor a miskolciak ellen. A vízilabda kupán való részvétel ingyenes.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb