Kikapcs

A szegedi Honeybeast is tart államilag támogatott raktárkoncertet

Összesen 100 zenekar tarthat majd koncertet az Antenna Hungária Zrt. raktárában. Az előadásokat streamen lehet majd követni, a fellépők állami támogatást kapnak a produkcióért. Eddig 90 banda neve nyilvános, köztük van a szegedi zenészekből álló Honeybeast is.

GARÁZS HELYETT RAKTÁRKONCERT

A raktárkoncert-sorozat célja, hogy azok a fesztiválzenekarok is fizetős előadást tarthassanak, amelyek az 500 főnél nagyobb rendezvények elmaradása miatt komoly bevételtől estek el. A tervezet szerint belépő helyett fellépési díjat kapnak az államtól a zenekarok, a koncertet pedig élőben streameli majd az AH.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy pár száz fős közönséget beengednek-e a helyszínre, mindenesetre már szállingóznak a nevek, a 100 zenekar közül 90 már ismert, és köztük van a szegedi Honeybeast is.

NEM HASRAÜTÉSSZERŰEN VÁLASZTOTTÁK KI

A fellépők listáját nem személyes ízlés alapján választották ki. A szervezők bekérték a 13 elmaradt hazai fesztivál tervezett programját, ez alapján állították össze a rangsort, amely olyan neveket tartalmaz, mint a 30Y, Ákos, Anna & The Barbies, ByeAlex és a Slepp, Road, Rúzsa Magdi, Bagossy Brothers Company. A teljes névsort itt lehet lecsekkolni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb