Kikapcs

Szeged365 kikapcs: még kedvezményes belépővel látogatható a Móra, dübörög a Thealter

Három remek előadással is folytatódik a Thealter fesztivál, egészen este 8-ig kedvezményes belépővel vár a megújult Móra Ferenc Múzeum. Összeszedtük, mit érdemes csinálni a Napfény Városban a vasárnapi szieszta után.

VASÁRNAP IS DÜBÖRÖG TOVÁBB A THEALTER

A Régi Zsinagógánál a fővárosi Láthatáron Csoport Hagyaték című műsora következik 17-18 óráig Tárnoki Márk rendezésében. A sztori szerint Alice és Martin Miller, anya és fia, egyaránt sikeres pszichoterapeuta, akik arra tették fel az életüket, hogy másokon segítsenek. A darab arra keresi a választ, hogy mi lesz az ő életükkel?

Ugyanitt este is lesz egy remek előadás: 20:00-21:35 között a RÉV Színház (Győr) – FAQ Színház (Budapest) – KB35Inárcs összefogásával Henri Charrière: Pillangó című bestsellerének többszörös díjnyertes monodrámáját adják elő.

A Nemzeti Színház balett-termében a budapesti Dollár Papa Gyermekei társulat a Lady Chatterley szeretőjét adja elő 22:00-23:30 között.

MA MÉG KEDVEZMÉNYES BELÉPŐVEL LÁTOGATHATÓ A MEGÚJULT MÓRA MÚZEUM

A nyitó hétvégén kedvezményes jegyárakkal és hosszabbított nyitva tartás mellett lehet az elsők között megtekinteni a felújított épületet, amely számos újdonsággal várja a legfürgébb látogatóit! Ma 20:00-ig lehet megtekinteni a közgyűjteményt.

MŰVÉSZEK A RAKPARTON

A Szegedi Nemzeti Színház, a Szegedi Szimfonikus Zenekar és a Szegedi Kortárs Balett ikonikus alakjai szállják meg a rakpartot ma is 17 órától.

Szabadtéri programok:

  • 17:00 órától Aszfaltmese és szoborsimogató
  • 17:30-tól és 18:30-tól Drámacsoportos játék
  • Fotósarok a Szegedi Nemzeti Színház jelmezeiben, díszletek között
  • Zöld Pont: Környezettudatos stand – oktató és szemléletformáló játékokkal kicsiknek és nagyoknak

IDEGENBEN A FOCISTÁK

Folytatódik a labdarúgó NBII, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a 4 pontos Szombathelyi Haladás otthonába látogat 19:00 órától.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb