Szegedi Arcok

Hoppá: az ifjú szegedi virtuóz Balázs-Piri Soma Placido Domingo-val zenélt együtt!

Kapaszkodj: ismét Placido Domingo-val dolgozott együtt az ifjú szegedi virtuóz, Balázs-Piri Soma, aki ezt írta Facebook oldalán: „Újra együtt dolgozhattam a Maestróval! Ez a kis videó a mai lemez felvétel előtti próbán készült! Óriási köszönet Maestro Placido Domingonak a támogatásáért!” 

Az ominózus Facebook posztot, benne Soma és a Maestro közös videójával IDE KATTINTVA tudod megnézni.

SOMA KORÁBBAN A MAGYAR KLASSZIKUS ZENE IFJÚ NAGYKÖVETE LETT

A Virtuózok komolyzenei tehetségkutató korcsoportgyőztese 8 éves kora óta játszik zongorán, tanulmányait a szegedi Király-König Péter Alapfokú Művészeti Iskolában kezdte, június végén ő kapta vehette át elsőként a Magyar Klasszikus Zene Ifjú Nagykövete Díjat Kásler Miklóstól, az emberi erőforrások miniszterétől. Somáról korábban itt írtunk, rettenetesen büszkék vagyunk rá:

NEM ELŐSZÖR ZENÉLTEK EGYÜTT

A Maestro egyszer már garantáltan a szegediek szívébe lopta magát: a világhírű spanyol tenor fellépésével nyitották meg szűk egy éve a Szeged-Csanádi egyházmegye kulturális, szabadidős és sportközpontját, a Szent Gellért Fórumot. Az akkor még csak 15 éves Balázs-Piri Soma egyébként már itt is együtt zenélt a Maestro-val, telt ház előtt:

Fotók: MTI, Rosta Tibor, Virtuózok.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb