Kikapcs

És újra felkel a nap – Pap Éva könyvbemutatója a Hágiban

Szerelem, szenvedély, romantika, test és lélek – április hatodikán megjelent Pap Éva első regénye az És újra felkel a nap, amit ezúton szeretne az Alföld emberével megismertetni. A részben igaz, részben pedig fikcióra alapuló vajdasági történet egy az 1930-as és 1950-es években játszódó, szabadkai szerelmi háromszöget boncolgat, amelynek kulisszatitkaira ezúttal csütörtökön, augusztus 27-én a Hágiban kerül sor, 18:30-as kezdéssel.

A Bookline top 50-es listáján is szép helyet elfoglaló, kemény borítós, izgalmakkal teli 340 oldalas, igényes megjelenésű, nemrégiben újranyomott könyvet a szerző ezúttal Szegeden mutatja be. Csütörtökön tehát te is részese lehetsz egy igazi, szívmelengető beszélgetésnek a Hági Udvarban, ahol nem csak személyesen teheted fel kérdéseidet az írónőnek, hanem megvásárolhatod a könyvet és még dedikáltathatod is!



Az irodalmi est moderátora én leszek, révén, hogy magam is vajdasági születésű vagyok, úgy érzem szívvel-lélekkel kapcsolódok a történethez. A szerzőt pedig a könyv születéséről és legizgalmasabb részleteiről faggatom majd. Emellett pedig megígérem, hogy igyekszek a regény kulcsfontosságú kérdésére is választ kapni, avagy: hogy lehet-e egyszerre kettőt szeretni?!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb