Kikapcs

Mindenkinek megvan a maga álombulija – a szegedi Soundshop el is hozza neked!

Te is úgy gondoltad az Amerikai Pite házibulijairól, hogy ilyen csak filmen létezik? Évekkel később pedig határtalan ámulattal, de egyben hitetlenkedve nézted a Wall Street farkasa őrült céges rendezvényeit? A szegedi Soundshoppal már nem csak monitoron elevenednek meg a legemlékezetesebb partyk, hanem ott, ahol te szeretnéd!

Valahogy az amerikai filmekben minden nagyobb, ünnepélyesebb és fényesebb, mint a valóságban. A Nagy Gatsbyben vagy bármelyik tinivígjátékban olyan házibulit dobnak össze, mintha hat fesztiválszervező cég hozta volna tető alá a rendezvényt, mi pedig akárhogy próbálkozunk, valahogy a Megáll az időre vagy a Moszkva térre hajazó low budget események jutnak osztályrészül.

PEDIG EGY PROFI BULI MÁR NEM OLYAN ELÉRHETETLEN

Bő egy hónapja már megírtuk, hogy az igazán veretős bulizás nemcsak a társaságon és a zenén múlik, hanem bizony a kulisszák adják meg egy este hangulatát. Egy brutálisan nagy nyárzáró partihoz sok minden kell, de ahhoz, hogy a haverok még karácsonykor is a Te bulidat emlegessék, tényleg csak pár apró kiegészítő szükséges.

A Soundshop külön weboldalt üzemeltet a bérelhető eszközök számára, amelyek a hang-, fény- és rendezvénytechnika teljes palettáját lefedik. Nem számít meglepetésnek, hogy Pioneer DJ keverőpultok és kontrollerek közül több mint egy tucat típus áll rendelkezésre, és hasonlóan széles a választék aktív hangfalakból is. Igazán profi hangzást nyújtanak a Turbosound és Martin Audio bluetooth hangszórók, de ha nagyobbá növi ki magát az éjszaka, akkor simán leszállítanak egy 6×5 méteres színpadot is, ha kell, sátorfedéssel, zenekari keverőpulttal, és A kategóriás fénytechnikával, buborékfújóval és füstgéppel.

MEGTRÉFÁLT A TECHNIKA? MÁSNAPOS A DJ?

A legkörültekintőbben megszervezett bulit is gallyra vághatja, ha elszáll egy hangfal a buliban, és sok bosszúságot okoz az is, ha épp kezdés előtt ég ki az izzó a fénytechnikából. A Soundshop és a DJrent csapata erre is tudja a megoldást, NON-STOP partyszervizük ráadásul nemcsak a technikai nehézségeket hidalja át, hanem arra is megoldást kínál, ha nem jelentkezik a DJ-d, vagy csak az utolsó pillanatban lemondja a fellépést. Szegeden és környékén mindössze 25 percen belül kiszállítják és üzembe helyezik a megrendelt technikát, a város vonzáskörzetében mindezt 50 perc alatt vállalják.

Egy biztos ha rájuk bízod magad, a technika miatt nem fog fájni a fejed!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb